Reklama

Reklama

Málokdo o Draculovi ví, že není jen princem temnoty, ale také vlastníkem stylového Hotelu Transylvánie - luxusního pětihvězdičkového resortu, kde se mohou všechna monstra světa (tedy Frankenstein, Mumie, vlkodlaci, Zombie, neviditelný muž a spoustu dalších) dostat daleko od všech a být jen sami sebou v bezpečném prostředí bez lidí. Ale pro Drákulu existuje ještě daleko důležitější důvod, proč držet obyčejné smrtelníky dál od Hotelu Transylvánie: aby ochránil Mavis, svojí milovanou náctiletou dceru. Jako většina teenagerů i Mavis chce opustit hnízdo a prozkoumávat velký svět za hranicemi hotelu. Jenže to je myšlenka, která Draculu skutečně děsí! A navíc se blíží termín, kdy se budou ve velkém stylu slavit narozeniny jeho milované Mavis a v hotelu se nečekaně objeví člověk… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (764)

mm13 

všechny recenze uživatele

Pakáreň, ale ďaleko zábavnejšia, než ParaNorman (a Madagaskar 3). Rovnako tak skoro žiaden dramatický oblúk, nahrubo vykreslené postavy, umiestnené do narýchlo zbúchaného sveta, ale bavil som sa, nie že nie. Síce sa pomaly 50 minút až na strašidlácke vylomeniny neudeje skoro nič, no je to fajn cháska a akonáhle sa začnú prejedať, dej naberie na obrátkach. Nekomplikované, z povinnosti poučné, ale ako kabaretné vystúpenie môže byť! Rodinný animovaný film však zažíva hlbokú krízu a ak to takto pôjde ďalej, nepotrvá dlho a povraciam sa. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem to sice už mnohokrát, ale klidně to ještě několikrát zopakuji- takovýchto pohodových, svěžích a zábavných animáků prostě není nikdy dost a doufám, že nenastane den, kdy se mi přestanou líbit. Hotel Transylvánie je skutečně špička nejen co se týče komfortu připraveného pro všechny upíry, vlkodlaky, mumie a Steiny z celého světa, ale především dokáže chytit za srdce jako roztomilá podívaná plná ještě roztomilejších postav, jejichž životním postojům se hlasitě smál celý nabitý sál(cca 13 lidí). Rozhodně nelituji vyhozených peněz za návštěvu kinosálu, naopak jsem velmi rád, že náměty pro kvalitní animák se zase trochu rozšířili a tvůrci ukázali, že směrem do příštích let se v tomto směru určitě nemáme čeho obávat. 80% ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Třeskutě vtipná pohádka o mírumilovných krvesajích, kde je (nejen) moralizování vzhůru nohama, tempo vyprávění uhání doslova střelhbitě a hlavně - každých pár vteřin přijde fajn vtip a každých pár minut hláška či grimasa, která mě spolehlivě posílá do kolen. Přestože nedokážu vysvětlit, jak to téhle tvůrčí sestavě vyšlo, nebudu zakrývat, že ještě pěkných pár hodin po závěrečných titulcích jsem měl na tváři široký úsměv. I třeba díky Mavis, do které jsem se stihl zamilovat už během úvodní pětiminutovky. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Plagát k filmu ma nelákal, ale dal som mu šancu a prisadol som si k deťom. Urobil som dobre, pretože mi to občas pripomínalo klasiku Príšerky s.r.o. Aj tu máme príšer a monštier peknú a pestrú zbierku. Vtipy majú poriadnu kadenciu a vždy sa nájde nejaký, ktorý vás pobaví. Príbeh zaujal, hudba splnila účel, vtipných postavičiek je tu celá hromada, takže z tohto pohľadu nemám animáku čo vytknúť. Mám ich rád a často im dávam plný počet, teda tým vydarenejším. Oceňujem i pokus smutného netopiera tromfnúť smutné oči kocúra zo animáku Shrek 2. Ja som sa slušne bavil a deti tiež. 100%. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Celkem milé, vtipné se slušným dabingem. Jsem už ale toho všeho tak nějak přeslazen. Už při sledování jsem si uvědomoval, že si tvůrci dokonale vyhráli s detaily a různými fórky, sám příběh už však tak skvělý nebyl. Dokonce jsem ke konci občas koukl na hodinky. Jednou vidět stačilo. Tři mrtváci. * * * ()

Galerie (68)

Zajímavosti (23)

  • V pokoji Mavis je mezi dekoracemi plakát s podobiznou Seleny Gomez, která jí propůjčila hlas. (Illuminare)
  • Alternatívny názov snímky bol "Monster Hotel". (MikaelSVK)

Související novinky

Johnny Depp bude neviditelný

Johnny Depp bude neviditelný

11.02.2016

Universal to s filmovým vesmírem s klasickými monstry myslí vážně. Mumii už se upsal Tom Cruise, do Frankensteinovy nevěsty je lákána Angelina Jolie a Aaron Guzikowski (Zmizení) píše nového Vlkodlaka… (více)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Reklama

Reklama