Reklama

Reklama

Málokdo o Draculovi ví, že není jen princem temnoty, ale také vlastníkem stylového Hotelu Transylvánie - luxusního pětihvězdičkového resortu, kde se mohou všechna monstra světa (tedy Frankenstein, Mumie, vlkodlaci, Zombie, neviditelný muž a spoustu dalších) dostat daleko od všech a být jen sami sebou v bezpečném prostředí bez lidí. Ale pro Drákulu existuje ještě daleko důležitější důvod, proč držet obyčejné smrtelníky dál od Hotelu Transylvánie: aby ochránil Mavis, svojí milovanou náctiletou dceru. Jako většina teenagerů i Mavis chce opustit hnízdo a prozkoumávat velký svět za hranicemi hotelu. Jenže to je myšlenka, která Draculu skutečně děsí! A navíc se blíží termín, kdy se budou ve velkém stylu slavit narozeniny jeho milované Mavis a v hotelu se nečekaně objeví člověk… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (34)

Trailer 3

Recenze (764)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Nejsem příznivcem "pixarovek", ale Hotel Transylvánie patří určitě mezi to lepší. Pobavila především postava Sandlerova Draculy (což je btw asi nejlepší Adamova postava za poslední roky). Nic světoborného (animace nebo třeba i písničky jsou vyloženě "user friendly"), ale na jedno zkouknutí to docela ujde. Slabší 3* ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Sandlerovská grupa se tentokráte sešla za mikrofony a špatný dojem rozhodně nezanechala. Příjemně dospělejší animák, který má na svědomí Tartakovsky, který by mohl zabrouzdat do celovečerních filmů klidně častěji. Zajímavě vystavěný svět, ve kterém se monstra straní lidí a chtějí mít od nich klid. Vtipnějších nápadů se sešlo povícero a celé si to pro sebe samozřejmě uzurpuje Sandler v hlavní roli. Vlastně je to taková hloupoučká animovaná sandlerovka. 65% ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Film, který nelze úplně nenávidět, ale rozhodně ho nejde milovat. Je tu několik desítek opravdu výborných fórků (zombie-pomocníci, bingo, budící telefon, žravá gremlinka, prakticky cokoli s vlkem), ale omáčka je stokrát omletá říkanka pro nejmenší, tupě doslovná a v rámci vykreslení postav chaotická, neboť se často z minuty na minutu stává, že od "nesnáším tě" náhle postavy přeskočí k "BFF" atd.. Nenudil jsem se, ale tempo je tak rychlé, až je to únavné (hodně mi film připomínal seriály na Disney Chanel). A za písně bych střílel. Rapující Drákula mě bude ještě dlouho budit ze spaní. 50%. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jeden s tých lepších animákov za rok 2012, ale niečo mi tam chýbalo. Ten príbeh nie je zlý a je fajn, že je tam monštier až po strop Drakulovho hotelu, ale chcelo by to viac vtipnejších momentov. Na to kolko je tam postáv mi to príde trošku nevyužité. Každopádne sa jedná o fajn animák s dobrou animáciou a fajn postavami, ktorý viac zabaví ako nudí. Slovenský dabing tiež stojí za to. 80% - 4* ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Celkem milé, vtipné se slušným dabingem. Jsem už ale toho všeho tak nějak přeslazen. Už při sledování jsem si uvědomoval, že si tvůrci dokonale vyhráli s detaily a různými fórky, sám příběh už však tak skvělý nebyl. Dokonce jsem ke konci občas koukl na hodinky. Jednou vidět stačilo. Tři mrtváci. * * * ()

Galerie (68)

Zajímavosti (23)

  • Alternatívny názov snímky bol "Monster Hotel". (MikaelSVK)

Související novinky

Johnny Depp bude neviditelný

Johnny Depp bude neviditelný

11.02.2016

Universal to s filmovým vesmírem s klasickými monstry myslí vážně. Mumii už se upsal Tom Cruise, do Frankensteinovy nevěsty je lákána Angelina Jolie a Aaron Guzikowski (Zmizení) píše nového Vlkodlaka… (více)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Reklama

Reklama