Reklama

Reklama

Kilómetro 31

  • Mexiko KM 31: Kilómetro 31 (více)

Obsahy(1)

Po tragické smrti matky, si její dvojčata Agata a Catalina vytvořila speciální vlastnost - komunikaci beze slov. Po nešťastné nehodě je Agata v kómatu. Catalina cítí bolest a tragédii, kterou prochází její sestra. Série nepřirozených situací ukazuje Catalině, že je jejich pouto čím dál, tím více silnější a že Agata děsivě volá o pomoc! (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (18)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Docela solidní kamera, občas i ucházející atmosféra a pár příjemných lekaček na pozadí tuctového a hloupého příběhu, plného nesympatických postav a finále zabitého komediálním výstupem digitálního bubáka.Náznaky a pokusy o dobrý horor by se tu našli, ale výsledek je hodně průměrný až podprůměrný pokus o smíchání španělského tajemna s japonským bubákem.Nic moc, 45%. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Ducharina veľmi podobná horrorom z Ázie.Takéto prízraky sa vyskytujú v horroroch z Japonska,Kórei,Thajska.A ešte k tomu dlhovlasé.Film hodne mätie,scény sú dosť dlhé a nudné.Scenár je veľmi chaotický a koniec filmu je tiež veľmi podivný.Je tam síce zopár desivých momentov,ale niektoré scény nemajú žiadny zmysel,sú zbytočné,čo škodí filmu ešte viac.Celý film sa spolieha na efekty,ale akosi to nefunguje.Ale pozerať sa na to dá,do priemeru sa to určite zmestí. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sakra, další film založený na skutečných událostech. By mě teda zajímalo, co přesně se z toho, co jsem viděl, opravdu odehrálo. Nejen v Asii mají duše zemřelých své problémy. Ani v Mexiku to nemají jednoduché. Ano, je z toho trochu cítit asijská duchařina (ale jaká duchařina tím dneska nesmrdí a upřímně, i ten Kruh není v rámci žánru nic moc originálního), ale trochu všední a klišovitý příběh Kilómetro 31 dokázalo vyprávět zajímavě a poutavě. Nijak jsem se nenudil, nebylo to nějak předvídatelné. Prostě nadprůměrná duchařina. 3,5* ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Technicky určitě povedené, ale příběhově slabší a roztahané. Silná inspirace asijskými dlouhými vlasy a mňoukajícími chlapečky čiší z každého druhého záběru a (bohužel) nakonec to nudí stejně jako ty vlasy a chlapečci. Tudy cesta k dokonalé duchařině určitě nepovede, nicméně dávám pár bodíků za těch několik povedených scén. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na 31 kilometri do Los Leones prišiel záhadným spôsobom o život nejeden človek. Každý vodič, ktorý zapríčinil tragickú nehodu, vysvetľuje svoje zlyhanie zvláštnym spôsobom. V nesprávnom čase na nesprávnom mieste sa ocitá aj Agáta, ktorej dvojča Catalina disponuje schopnosťou cítiť všetku jej bolesť i utrpenie. Keď v danom úseku príde o život Agáta, neostáva Cataline nič iné, iba rozlúštiť záhadu jej nešťastnej nehody. "Kilómetro 31" je ľahko nad priemerná mexicko španielska ducharina, ktorá nijak mimoriadne nevystraší. Napriek snahe držať diváka v čo najväčšom napätí, nedosahuje tento horor vyššiu úroveň, ako - 60%. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama