Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá argentinská reportérka píše článek o snuff filmech. Tedy o filmech, které zobrazují reálné mučení, znásilňování a vraždění lidí. Pátrání po těchto filmech a lidech, kteří je točí, se jí ovšem stane osudným. Sama se totiž dostává před kameru jednoho sadistického režiséra. (Sesshoumaru)

Recenze (68)

ecceHOMMO odpad!

všechny recenze uživatele

Hnus!!! To už aj na mňa bolo moc!!! Film je vlastne postavený len na brutalite pri mučeniach a vraždení. Ja som vlastne po väčšine ani nemal pocit, že pozerám na film (respektívne som sa tým ukludňoval, že ide len o film, a vďaka tomu som to aj dopozeral), a o to to bolo pre mňa nechutnejšie. A aj keď atmosféra snímku je brutálne skvelá, a mal by som oceniť v hodnotení aspoň tú, nedokážem to. A už nikdy viac niečo takéto nechcem vidieť!!! Toto fakt nieje film pre každého, snáď len pre úzku skupinu ľudí. A odpad nedávam vlastne preto, že by bol film po filmovej stránke tak zlý, ale pretože je to niečo čo je na hrane pozerateľnosti a podľa mňa tento film prekročil imaginárnu hranicu únosnosti. ...A niečo takéto by točené byť nemalo. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Pokud jste schopni povznést se nad brutální řezničinu a kuchání těl ve filmu, tak vás může tento snímek v podstatě dost nudit. Děj plytký, o nějakém strachu nemohla být řeč.To má být nějaká ultrazáživnost, že nějakej zvrhlej kokot nemá jinčího na práci než šudlat řeznickým nožem mrtvé těhotné cundě v piči...noacojako..onanovat se nad tím nedá, blít už taky ne, když jste někdy zažili opravdový jatka..Nebyl by ještě kdyžtak i nějaký děj příště? ať u toho člověk nemusí pořád klikat na přetáčení..prostě příručka pro porcování , masakrování a týrání. A to celé k čemu? čistě za edukaci, jak křupne takový kombinačkama odstřihnutý prst dávám jednu hvězdu ( ačkoli pochybuju, že to budu kdy potřebovat), jinak mi to skutečně přišlo jen jako uječené, porcovací video (a ještě blbě natočené ) z praxe vyšší odborné školy uchylů, třída ŘT1 (řezničina těl). Prostě zbytečnost pro kanálníky. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Předem upozorňuji, že komentář k tomuto filmu, je určen vyloženě pro silně okrajové publikum a otrlé diváky, kteří jsou ochotni a schopni v rámci kinematografie sáhnout po nejzvrhlejších kouscích toho nejextrémnějšího kalibru. Běžný divák, v tomto případě si myslím že 99,9% možného publika, tento film absolutně nepobere!!! Tohle je další z filmů, které jdou BEYOND ALL LIMITS!! Nic v něm není tabu!! Ale i když je neskutečně brutální a zvrácený, funguje ve výsledku spíše jako horor, než jako "fake-snuff", za který jsem ho původně považoval. Ta strašlivá zvěrstva, která se ve filmu odehrávají, jsou přece jen "zdůvodněná" jistými flashbacky, které vysvětlují pozadí celého "incidentu" (tedy "snuffu, který divák sleduje). Tři holky svede osud nečekaně před kameru úchylného sadisty, který s nimi natáčí snuff. Hlavní z postav je dívka, která chtěla přijít na to, jestli "snuff" opravdu existuje ... Konfrontována je s jeho realitou nečekaně drsně ... Tohle je pozadí děje, který pak nechává prostor pro mnohaminutové záběry natáčení snuffu a to je ... NEHORÁZNĚ BRUTÁLNÍ, ÚCHYLNÉ a ZVRÁCENÉ!!!! Tři holky sedí na židlích a sadistickej šílenec vždy jednu vezme a začne ji likvidovat. Hned na začátku je míra násilí vybičována na opravdu vysoký level, když sem myslel, že film nemůže zajít dál, tak nemilosrdně přidával jednu odpornější scénu za druhou, pořád se to stupňovalo ... Popisovat, co se tam děje, to radši nebudu ... Nechci zde působit za ještě většího úchyla, než působím. :-)) Každopádně tohle je spíš varování - je tam opravdu všechno a je toho tam hodně!!! Od sadismu, přes zneužívání, gore až po nekrofilii. Osobně musím za sebe říct, že tvorba "proslulého" prasáka Vogela (August underground série), filmy jako Dosalja (Korea), Srpski Film, Cannibal Holocaust a další, mi proti tomuhle připadaly jako večerníček pro děti!! Opravdu nepřeháním... Na druhou stranu, film má úžasný vizual, totálně nemilosrdnou depresivní elektronickou dunivou hudbu, působivou atmosféru a i když si při gore efektech vypomáhá občas střihem, výpadkem kamery, stíny atd., nepůsobí to jako amatérština, ale spíš film s docela obstojným rozpočtem. Osobně tomu dávám plný počet, protože jako horor, to na mne zapůsobilo naprosto perfektně, je to temné, je to brutální, je to napínavé ... je to první "fake-snuff", který není úplně blbý. Film vsází čistě na sadismus, krev a násilí ... Pouze pro okrajové publikum, tohle je film, který nesmí vidět vaše děti!!! Zákaz pro těhotné ženy, kojící ženy, publikum s problémy s psychikou, se srdcem atd. Tohle rozhodně není sranda ... Ale svým způsobem je to prostě hodně dobré (pro někoho ..). ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to lepší a dostal jsem hovno. Usínal jsem u toho, hlavně když tam byla ta hudba co se opakuje stále pořád dokola na vymývání mozků pro fetky. Příšerná hudba co mi trhala uši. Gore efekty stáli za hovno a u většiny když tam bylo mučení a měli bejt vidět, tak střih a nic tam vidět nebylo. Taky mě hrozně srali ty tři ženský co tam byli jako oběti, oni ty huby nemohli zavřít a pořád dokola řvali, to mě taky uspávalo. Za konec dávám dvě hvězdy, protože ten byl nejvíc napínavej. Jinak to je amatérská sračka s příšernou hudbou. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Před shlédnutím jsem si přečetl recenze a zaujaly mě dvě. Jedna píše , že je to opravdu maso a extrémně drastický film,který není vhodný pro všechny a druhá,která píše, že je to sračka. Já se přidávám tak nějak mezi nevidím na tom nic na 5 hvězd (Srbski Film mě přišel daleko lepší i to Dosalja mě šokovalo více) ani nic na odpad ( i když k tomu to mělo hodně blízko zachránil to pouze konec). Největší problém mám v ději ty prostřihy ve stylu kecy a pak jakože děj mě nudily. Další věc co mě vadí jsou filtry chvílema je to černobílé chvílema barevné a v jednu době to má dokonce filtr na noční kameru nějak nechápu jaký to mělo smysl. Ohledně toho masa bych to taky nepřeháněl viděl jsem daleko drastičtější filmy a film neobsahuje nic co by člověk,který viděl několik hororů neviděl. 40 procent hlavně za ten konec i když se to tam táhne jak Putinův pobyt v Sýrii. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl poprvé uveden na argentinském filmovém festivalu Mar del Plata, kde šokoval obecenstvo. Jeden z diváků dokonce opustil promítání filmu před koncem a zaútočil na režiséra Mariana Peraltu. (Sesshoumaru)

Reklama

Reklama