Reklama

Reklama

Temné vzpomínky

  • Česko Vzpomínky pošetilce (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi úspěšná hollywoodská hvězda Joe Scott (Daniel Craig) tuší svůj konec v herní branži... Smrt Scottova nejlepšího kamaráda z dětství ho nutí bilancovat – na cestě z pohřbu se probírá vzpomínkami, což pořádně zahýbe s jeho zdánlivě neotřesitelným egem. (WarholsC)

Diskuze

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Škoda toho úvodu...Docela nuda,ale potom,jak je mladší ve vzpomínkách,tak už se to rozjede...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Kolja007

Kolja007 (hodnocení, recenze)

Ten film ma dusi - dusi cloveka ktery se ohlizi za svym zivotem. Tak si rikam - jdu tim smerem co chci jit. a co kdyz tam dojdu a zjistim ze jsem na spatnym miste ze z protejsiho kopce je lepsi vyhled. no coz....zivot nenudi

Aluska88

Aluska88 (hodnocení, recenze)

Ale je to tak. Příští týden má být Králova přízeň a nedávno bylo i Vicky Cristina Barcelona. Nevím, jak je to možné, že to bylo nedávno, nebo vůbec v kinech a za chvíli je to v TV, ale rozhodně je to skvělé.

gassha

gassha (hodnocení, recenze)

Krásná hudba. Škoda jen, že ta prostřední část se trochu táhla a Daniel Craig nedostal větší šanci na projev. Ovšem Harry Eden byl skvělý.

Chester7

Chester7 (hodnocení, recenze)

V našich kinech až v 05.11.2009 :--o Už kdysy jsem si to stáhnoul kvůli Markovi Strongovi, který tak má jeden rozhovor :))) zbytek se mi vůbec nelíbil. K ničemu film.

Reklama

Reklama