Reklama

Reklama

Temné vzpomínky

  • Česko Vzpomínky pošetilce (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi úspěšná hollywoodská hvězda Joe Scott (Daniel Craig) tuší svůj konec v herní branži... Smrt Scottova nejlepšího kamaráda z dětství ho nutí bilancovat – na cestě z pohřbu se probírá vzpomínkami, což pořádně zahýbe s jeho zdánlivě neotřesitelným egem. (WarholsC)

Videa (1)

Trailer

Recenze (160)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Takové smutné a skromné drama, které mě hodilo do celkem slušné deprese. Největší vtip ale je, že Daniel Craig, jako hlavní hvězda filmu, se tam objevuje v prních a posledních dvacetiminutách. A velké plus patří castingu, který sehnal téměř neuvěřitelnou kopii Craiga jako puberťáka. Ale jinak šedý průměr, který vypráví tak, jak přesně plyne život. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

opravdu dobrý film o obyčejném životě.I tak to chodí.Scéna u mořského břehu s děvčátkem které stojí na vyplavené mině ¨z doby války a ženou která na ní volá....ta vás až znehybní hrůzou protože víte že to nemůže dopadnout jinak než jak tušíte. režisér si opravdu zabrnkal na city diváka až na dřeň.Craig zase jinak.V roli "netvrďáka" je velmi sympatický.Věříte mu každé gesto.Jeho kolega Brosnan s tím má, myslím, dost problém.Opravdu citlivě vybrané venkovské exteriéry.Nic vyumělkovaného.Dobrá hudba.jen ten uhuhňaný dabing.Kdy vedle sedící člověk co dobře slyšel měl problémy rozumět..U mě ale celkově dojem :kvalitka. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Začátek mě nebavil. Craig mě sice k filmu nalákal, ale na jeho postavě mi nepřišlo zajímavého skoro nic. Pak naštěstí přišel ten dlouhý flashback. A najednou tu bylo erotické pnutí prvního sexu, stará sladká šedesátková muzika a dokonce i nějaký příběh (i když nebyl úplně originální). A nakonec už v tom seděl i ten Craig a zestárlý zbytek osazenstva jeho vzpomínky. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Já si nejsem tak zcela jist, co tohle mělo vlastně být. Nebyla to ani bilancovačka, ani řádná sebereflexe. Vlastně je to jen vzpomínka na kus mládí, vyvolaná smrtí přítele z dětství, která se vrátí zdrogované filmové hvězdě a víceméně obratem ji má změnit na lepšího člověka. Takže kýč nejtvrdšího kalibru. Na druhou stranu Daniel Craig koncertuje, jeho mladší já Harry Eden taky umí a stejně tak Jodhi May. Vůbec herecké obsazení je celkově výborné. A do toho ta muzika......... . No čekal jsem krapet něco jiného, ale zklamán nejsem. 70% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Film je to skvěle natočený a zahraný, ale scénář a pointa uniká tvůrcům skrz prsty. Skvělé obsazení (Craig, přestože ho nemusím, hrát umí - to je jisté) a stupňování atmosféry přišlo vniveč, protože není co stupňovat a pointa filmu mi nepřišla natolik zajímavá nebo originální, aby uspokojila. Mnoho filmů už mělo stejnou pointu i u vedlejší linie, jak chce tento vystačit jen s ní? Stejně tak nechápu, proč je hlavní hrdina herec, nebo spíš proč tam vůbec dějová linie s Caraigem je. Stejný problém měl i Předčítač, který ho ale vyřešil mnohem elegantněji. Flashbacks of a Fool jsou promarněná šance a typická ukázka filmu, který nemá co říct, i když se snaží. 50%/60% ()

Galerie (81)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní píseň "If There Is Something" od Roxy Music je původně šest minut dlouhá. Ve filmu je však o minutu a čtyřicet vteřin zkrácena. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Anglii. (Terva)
  • Farma zobrazená vo filme už neexistuje. V roku 2012 bola prestavaná novými domami a hospodárskymi budovami. (Arsenal83)

Reklama

Reklama