Reklama

Reklama

Temné vzpomínky

  • Česko Vzpomínky pošetilce (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi úspěšná hollywoodská hvězda Joe Scott (Daniel Craig) tuší svůj konec v herní branži... Smrt Scottova nejlepšího kamaráda z dětství ho nutí bilancovat – na cestě z pohřbu se probírá vzpomínkami, což pořádně zahýbe s jeho zdánlivě neotřesitelným egem. (WarholsC)

Videa (1)

Trailer

Recenze (160)

Seti 

všechny recenze uživatele

Jsou to ale hodně slabé 3. Film se koncepčně řadí po bok A Guide to Recognizing Your Saints se všemi přednostmi i slabinami. Mezi přednosti lze určitě zařadit silné herecké výkony a několik výborných a emocemi naplněných momentů. Daniel Craig dokázal poznamenaného a upadajícího herce, jenž se snaží vypořádat s démony z mládí, zahrát skutečně na výbornou. Celkovou slabinou je pak jednoznačně bezdějovost, ze které pramení utahanost a občas se vkrádající nuda. ()

Anderas 

všechny recenze uživatele

Ano, film získal mou pozornost jen kvůli Craigovi a ano, jen kvůli němu jsem se na film opravdu podíval a ano, jen kvůli němu jsem to nakonec i dokoukal. A čtvrtá hvězda v hodnocení je také jen za něj, pokud za něj náhodou nedávám všechny čtyři a film nechávám zapomenut. Aby mi bylo rozuměno, děj není špatný ani nudný ... ale tak trochu průměrný a úpřimně ... pocity, které se tak okatě snažil navnadit zůstaly jen zoufalým pokusem bez úspěchu. Ještě jinak řečeno, bez skvělého Craiga bych o film ani nezakopl. Je to docela škaredý kýč, který jsem nepřekousával snadno a už určitě neodpouštěl ... ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Já si nejsem tak zcela jist, co tohle mělo vlastně být. Nebyla to ani bilancovačka, ani řádná sebereflexe. Vlastně je to jen vzpomínka na kus mládí, vyvolaná smrtí přítele z dětství, která se vrátí zdrogované filmové hvězdě a víceméně obratem ji má změnit na lepšího člověka. Takže kýč nejtvrdšího kalibru. Na druhou stranu Daniel Craig koncertuje, jeho mladší já Harry Eden taky umí a stejně tak Jodhi May. Vůbec herecké obsazení je celkově výborné. A do toho ta muzika......... . No čekal jsem krapet něco jiného, ale zklamán nejsem. 70% ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

opravdu dobrý film o obyčejném životě.I tak to chodí.Scéna u mořského břehu s děvčátkem které stojí na vyplavené mině ¨z doby války a ženou která na ní volá....ta vás až znehybní hrůzou protože víte že to nemůže dopadnout jinak než jak tušíte. režisér si opravdu zabrnkal na city diváka až na dřeň.Craig zase jinak.V roli "netvrďáka" je velmi sympatický.Věříte mu každé gesto.Jeho kolega Brosnan s tím má, myslím, dost problém.Opravdu citlivě vybrané venkovské exteriéry.Nic vyumělkovaného.Dobrá hudba.jen ten uhuhňaný dabing.Kdy vedle sedící člověk co dobře slyšel měl problémy rozumět..U mě ale celkově dojem :kvalitka. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Šťastím je, že filmový štáb mal so sebou pomerne triezveho kameramana a tak, keď bol v prvom polčase na ihrisku kľud, človeka uspokojili aspoň senzačné zábery. Ľady sa pohnú až v duhej polovici a na záver schytáte zopár životných múdrostí. Dávam 3 a pol, má to čosi do seba ( očakávania boli väčšie ) a na druhej strane aspoň splyniem s davom. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní píseň "If There Is Something" od Roxy Music je původně šest minut dlouhá. Ve filmu je však o minutu a čtyřicet vteřin zkrácena. (Terva)
  • Farma zobrazená vo filme už neexistuje. V roku 2012 bola prestavaná novými domami a hospodárskymi budovami. (Arsenal83)
  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Anglii. (Terva)

Reklama

Reklama