Reklama

Reklama

Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čachtické

  • Kanada Blood Countess
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Netradiční pohled na legendu o Čachtické paní natočený v Čechách! Koupele v krvi mladých dívek, železná panna, kruté hrátky v zámeckých komnatách i sklepeních... Filmový příběh plný nejen drastických ale i odvážných erotických záběrů z mučírny Alžběty Čachtické přináší hororově laděná verze pověsti o krvavé uherské šlechtičně. V prvním příběhu Alžběta krutě potrestá lest své sestřenice Nory. Kněžna se koupe v krvi mladých urozených dívek, aby zůstala věčně mladá i krásná a dívky má dodat právě Nora. Ta však unese skupinu prostých vesničanek a za svou proradnost zaplatí životem.

Zpracování legendy o Alžbětě Bathoryové z produkce firmy North American Pictures proslavené akčními a erotickými snímky natočenými v Čechách a s českými herci (Peklo v řetězech 2, Temné zpovědi). I tentokrát vznikl film o Čachtické paní v českých exteriérech a účinkuje v něm několik obnažených českých modelek v rolích obětí legendární krvavé šlechtičny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

smolicek04 

všechny recenze uživatele

České filmy sa predsa nehodnotily na odpad, tak ani tento krát aj keď to má síce namále. Proavdu povediac mi tam najviac chýbalo napetie a tak ako to zahrali herci, to vie aj moja senilna babka. na začiatku 30 minútove ticho a po chvíli krik no žiaden strach. Išiel som do tojo z tým že sa mudem báť, alebo lepšie povedané aspoň to trocha pochopím ale ako sa zdá tak je to nuda. Mierne erotické ako sa tomu vraví, je podla mna hlúposť a to že sa nikto pred svojou smrťou nebojí je dosť blbé a hlúpe. ()

curunir odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu som sa dostal podobne ako ,,rozbris" (a vsadím krk na to, že aj mnohí ďalší) tak, že keď som sa kvôli neutíchajúcemu návalu nemohol dostať na Jakubiskovo veľdielo, skúšal som šťastie na internete. A milým prekvapením pre mňa bolo, keď som ho tam našiel pod názvom ,,Bathory 2008", okamžite som ho dal sťahovať a ešte väčším prekvapením bolo zistenie, čo sa mi napokon podarilo stiahnuť (ja sa nechcem nejak chvastať so známymi, ale práve jeden z nich sa mi pochválil, že údajne práve on tam tento skvost dal). Príbehy zo života Alžbety bla, bla, bla... sú pre mňa najhorúcejším kandidátom na najhorší film aký som kedy videl. Už pri prvých záberoch zo zvukov tej ,,úžasnej" a tu tiež veľmi opevovanej hudby som mal chuť vypnúť, nakoniec s veľkým premáhaním som tento film pozeral (i keď som posúval a preskakoval, myslím si však, že moje hodnotenie k lepšiemu by to nijak nezmenilo) a aspoň malou satisfakciou je, že mi ubral len hodinu z môjho života. Príbeh je nulový, prakticky sa sústreďuje iba na nechutnosti, nie je to ani horor a nedal by sa nazvať ani pornom. Vlastne jeho zaradenie do nejakého žánru by bolo strašnou nadávkou. A pridávať hviezdičky za pekné ku*vy je podľa mňa od veci, priznávam, že ich prednosti aj mňa zaujali, sú to však stále len ku*vy. ()

Reklama

Crucifere 

všechny recenze uživatele

Film, který postrádá příběh a je jen jakousi ukázkou nahoty mladých děvčat. Triky jsou zoufalé a o herectví se tady mluvit nedá. Nahota, i když se zde nachází, je striktně přerušováná přestřihy, ale je taky jediným důvodem, proč se na film koukat, když vůbec. Jde tedy o jakousi erotickou frašku, která moc s historii společného nemá, snad jen jméno čachtické paní. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Ať už byla Alžběta jakákoliv, ať už se i třeba v té krvi panen koupala, ať už jí třeba u hradu nacházely mrtvoly... tohle si zkrátka nezasloží !!!! To je opravdu něco tak strašného, že se to ani nedá popsat. Pan rádoby režisér je tak trochu úchyl. Kdyby raději natočil nějaký pěkný dokument o Kanadě, když už tam žije.... ODPAD ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Po kolikáté už se musím ptát, kde ti umělci berou na tohle prachy? Dejte mi je a natočím minimálně o pár procent lepší film. Protože zde se těžko jmenuje, co je vlastně dobře. Snad jen ty hezké české holky. Alespoň to pozitivum, že za hezkýma holkama se jezdí zase tady. Nicméně, abych to zkrátil. Už od počátku je zde naprosto neposlouchatelná, příšerná a uši devastující hudba - ještě, že je film tak krátký. Pak máme další věc a tou je scénář. U podobného typu filmů je to zcela běžné a tak jeho děsivě špatná kvalita nepřekvapí. Tak jako tak by se dalo říct, že kdyby byl příběh trochu propracovanější a nebyl tak jednotvárně nezáživný, možná by to dotáhl snímek na více procent. Přitom začátek není nejhorší. Ale desetiminutový záběr na jedoucí kočár nebo přivazování dívky značí, že buď nezbyly na střihače peníze nebo to byl nějaký flákač. Do hororu to má daleko, neboť tam se snad mohl divák bát jen toho, kdy zas někdo promluví a jak příšerné bude to, co říká. A do erotiky? Kromě pár prsou, které dnes už vidíte i v běžné komedii vysílané v osm na všech stanicích, nebylo vidět nic, ani ty erotické scény nebyly pořádné. A polévání medem a krví a pak to slízávání zase žádná valná erotika na rok 2008 není. Trochu to spíš připomíná devadesátkové erotické filmy vysílané po půlnoci na Nově. Takže ani v tomto ohledu to nebylo dotažené. Vznikla z toho nějaká kaše, která není ničím. Jedině snad více než šedesáti minutovým utrpením. Ale diváka! ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama