Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (390)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Part 2 ponúka v podstate identickú hororovú jazdu ako predošlý diel. Zmenilo sa len obsadenie (čiastočne), pribudlo viac vydarených lakačiek (trhlo ma asi 5-krát), strach z neznáma (tak dobre fungujúci v prvej polke originálu) sa vytratil a jaskyňou sa putuje tentokrát naopak ako minule. Masky jaskynných glumov veľmi podarené, krv tečie prúdom a postavy konajú rovnako debilne ako naposledy. Tvorcovia naviac porušujú vlastné pravidlá, keď slepé monštrá útočia veľmi presne a aj bez toho, že by niekto vôbec vydal nejaký zvuk a to ma dosť sralo. Aj napriek výhradám som sa však bavil slušne. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Syndrom dvojek ve všech ohledech. Po necelé třičtvrtě hodince nám na scénu nastupují staří dobří známí hoši od bobří řeky, kteří mají věčně hlad, a začnou s konzumací bezkrevných záchranářů. Po krvi lačnící divák bude spokojen, atmosféru hledající divák bude notně zklamán. Dvojka prostě neměla co nabídnout, pokud ji chcete pojmout tímto způsobem. A to šlo z námětu udělat zábavné akční béčko Call of Brutty. Tak jindy... ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa povedať, že jednička bola fajn, taktiež by sa dalo naznačiť, že bola v celku "originál"... ale čo bolo toto, hmm... ako by som to povedal, za každú cenu točiť part 2 nebolo najlepšiou voľbou. Rozprávať o nelogických scénach zo ženským komandom nemá zmysel, taktiež vyšší level niektorých "podzemných strašidiel - bodybuilder hardcore" hmn, asi vysoká radiacia v okolí... a ta konšpiračná teória na koniec, bože pomôž, ale už aspoň viem kto im tam dole nosil protein :D 4/10 sranda no... ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Na jedničce mi vadily dvě věci a to samotné nestvůry a vztahy mezi holkama. Představoval jsem si takový horor poněkud realističtější. ..... Ale do dvojky jsem se pustil už s vědomím, že mě ty nestvůry a další klaustrofobické záběry neminou a tak mě jenom zajímalo, co se povede novýmu režisérovi Harrisovi inovovat a čím mě překvapí a v zásadě mě překvapil docela hodně. Spousta skvělých lekaček, zajímavých úmrtí, fantastická hudba a logický závěr, který se alespoň malinko snaží vysvětlit, jak je možné, aby někdo tam dole vůbec mohl žít. Takže se dostávám k docela zajímavému paradoxu, že první díl ode mě dostal o hvězdičku méně než toto pokračování. Není to tím, že by byl snad horší, ale tím, že v tomto díle už jsem se smířil s přítomností prapodivných příšer. 70% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Co horor hororem stojí, působí dvěma způsoby na divákovu srdeční soustavu. Buď ji trýzní strachem z neznámého, nebo obavami z něčeho, co již mozek důvěrně zná. V mém případě bych se jako speleolog z letmých pohybů, pazvuků a chrčení ve tmě posral za třicet sekund, zatímco kdybych už věděl, že kráčím vstříc ušatým macarátům, co tuze rádi krční tepny, zhnědl bych do půl minuty. A pak si vyberte.. Zatímco N.Marshall dovedně zkombinoval obojí, J.Harris musel rychle vyložit karty na stůl a popravdě řečeno, nevedl si zas až tak zle. Sice rozmetal můj "halucinační" výklad jedničky a záchranáře poslal do jeskyní trochu partyzánským způsobem, nicméně svištění cepínů, klaustrofobické stavy, koupele v trusu a krvavé spa & wellness stihly skončit dřív, než by se vše stalo jen pouhým Výkřikem do tmy. I když, ohledně toho konce - osobně si myslím, že měl dědek nechat lopatu odpočívat v kůlně a možná i sebe.. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • V čase 32:05 se dole mihne hlava člena štábu. (Petsuchos)
  • V čase 40:19 vlevo pod balvanem zřetelně vidíme 2 lidské lebky, ale v dalším záběru tam již nejsou, místo nich je o několik centimetrů vedle podlouhlá kost. (Petsuchos)

Reklama

Reklama