Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor se svými žáky vyráží na víkend na výlet do jeskyně, kde chtějí sbírat geologické vzorky a studovat jeskynní faunu a flóru. Profesor však svým žákům neřekne, že v pozadí expedice je jeho soukromé pátrání po neznámém živočichovi, který v jeskyni žije. Nikdo netuší, že jeskynní stvoření je smrtelně nebezpečné a že se expedice změní v boj o život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Filatov 

všechny recenze uživatele

Začátek z dětství je celkem dobrý, než nám tvůrci představí hlavní představitele a pošlou je do jeskyně. Někteří z partičky jsou totiž nesympatičtí a vedou trapné povrchní dialogy, ale na druhou stranu se najde pár zajímavých momentů a zvratů. Nad něčím jsem se pobavil upřímně a nad něčím jsem se pousmál nevěříc tomu, co se děje a jak mohou tvůrci takovou zápletku vymyslet. To co vraždí, moc neuvidíte. Téměř se to neukáže, jen si vždy ze tmy vezme někoho ze zatím přeživších. Závěrečná bezmocná atmosféra docela zafungovala a nápad nechat vraždit tajemného "El Chupacabre" byl také dobrý, takže zas tak špatné to nebylo. Silnější dvě hvězdy :-) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V podzemí? Pro diváka na Zemi, což potvrdil už úvod s kamerou připevněnou na hřbetě lenochoda a titulky vzešlé z návrhu čtyřletého dítěte. Vzápětí letmé představení charakterů naznačilo, že žlutý školní autobus nejede na matematickou olympiádu, nýbrž na jakýsi tajný jeskynní výzkum. Chybu s výběrem „mladých vědců“ si učitel uvědomil pozdě a s vědomím nízkého platu za vzdělávání todlenctoho ansámblu raději umřel jako první. A pak? Pak už se jen sedm dutých věšáků na žluté přilby mění na dlabanec výplodu zakázané lásky dobrmana a kaloně.. Nutno dodat, že ten se moc neukáže, jeho útoky probíhají zásadně mimo obraz, vše se odehrává ve studiu o 25 metrech čtverečních a ochotníci vypouštějí takové repliky, že by z nich i digitální chřestýš začal chodit. Pokud se s „hororem“ Oakley Seven nenatáčelo paralelně i porno Seven Fucks in Oakley School Bus, bylo to nerozumné využití času i prostředků. Pochopil jsem to nakonec správně, že ona chupacabra bylo kůzle Conchita na rogalu? ()

Reklama

MFZB 

všechny recenze uživatele

Tak dlho som zháňal tento film a nakoniec som zistil, že sa mi to ani nevyplatilo. Pravdupovediac som čakal niečo lepšie od toho, ako to dopadlo. Príbeh by ako tak ušiel, ale neuškodilo by ho trocha okoreniť, proste celý čas čo sa tie decká nachádzajú v tej jaskyni sa nedeje nič, absolútne nič. Keby to bolo aspoň trocha strašidelné, tak určite by sa na to lepšie pozeralo. Takto sme sa dočkali len nudného a pomerne krátkeho filmu s nesympatickými hrdinami, ktorí to navyše dokonca i zle zahrali a s jebnutými dialógmi, ktroré sa už v niektorých prípadoch nedali počúvať. Škoda, keby tie tie ženské aspoň troška "svojej krásy" ukázali, v čo som aj dúfal v niektorých chvílach, tak´predsa by to bol aspoň o niečo viac pozerateľnejší film...40% ()

Sinusiridum odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jako když žáci 3.B točí dokumentíček o tom, jak sbírali starý papír :-D Nuda, lezení v kašírovaný jeskyni, vyteplený skřeky "monstra" :-D...ohlodaná páteř učitele a pořád jim ten létající kocour skákal na záda :-DDD Stačili se pozabíjet vpodstatě sami - debilos amígos :-D Pak kocour ve vodě zablikal očkama a nakonec uletěl. Se zrychlujícím se zrychlením se to "DALO" vydržet...i když jsem tím přišla o jistě vélmi zajímavé "dialogy" :-D ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Je kolem 1 hodiny ráno, a já přijdu z práce. Začnu hledat nějakou sračku co si pustím před spaním, a najednou můj zrak padne na na divnej obal(původně padnul na Kybernátora, ale to zase až jindy)s ošklivou paní co má jizvu na čele(žeby paní Potterová), no zasunu(disk samozřejmě) do přehrávače a čekám co se bude dít, takže první půlhodina totálně o ničem, nuda šed a bláto. Pak se tam něco stane a já začínám být napnutý. Což je sice dobře, ale začínám si všímat dost divného prostředí(ty kulisy WTF?), no ale co. Jsem napnutý až do konce ale řeknu si, no do prdele to byla blbost. Ale tomuhle filmu se povedlo mě napnout až do konce, což je dobře. Ale nic extra nečekat. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama