Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (390)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Part 2 ponúka v podstate identickú hororovú jazdu ako predošlý diel. Zmenilo sa len obsadenie (čiastočne), pribudlo viac vydarených lakačiek (trhlo ma asi 5-krát), strach z neznáma (tak dobre fungujúci v prvej polke originálu) sa vytratil a jaskyňou sa putuje tentokrát naopak ako minule. Masky jaskynných glumov veľmi podarené, krv tečie prúdom a postavy konajú rovnako debilne ako naposledy. Tvorcovia naviac porušujú vlastné pravidlá, keď slepé monštrá útočia veľmi presne a aj bez toho, že by niekto vôbec vydal nejaký zvuk a to ma dosť sralo. Aj napriek výhradám som sa však bavil slušne. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl porovnávat s horory, které jsem v poslední době viděl, ať jde o remaky nebo pokračování, tak D2 se řadí mezi ty lepší. A to celkem s přehledem. Koncept stísněných temných prostorů je zachován a ti šmejdi jsou nyní trochu víc vidět, takže zkažených ksychtů je více než dostatek. Jo, závěr(asi 2 minuty) jsem si představoval trochu jinak, ale zbylých 92 minut za to stálo. 78% ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Laciné pokračovaní,laciného hororu.Tupost scénáře a jeho převídatelnost jsou až zarážející.Už vidim jak pár hodinek potom,co najdou skrvavenou hlavní hrdinku,která je úplně psychicky na dně,pošlou okamžitě zpátky do jeskyně,aby tam s bandou amatérů hledala pravdu.SPOILER:dědek,který je doprovodí k důlní šachtě,byl jasně podezřelej už jak se na ně díval a šklebil,když je posílal dolů tím výtahem,tudíž rádoby překvapivý konec se u mě nekoná.Atmosféra nikde,herci děsný a postavy nesympatický.Nablbé pokračování jedničky,která už taky nebyla žádnej skvost.Jednu mini hvězdu za Natalie Mendozu a príma smrt šerifa,jinak děs,hrůza a shit.Už nikdy více. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Descent 2 začíná tam kde skončil první díl. A dá se říct že je to kopírka Aliens. Hlavní hrdinka se musí vrátit tam kde se první film odehrával. Film je akčnější, rychlejší a pro mě zábavnější. První film nepovažuju za bůh ví jaké veledílo, proto nedávám takové rozdílné hodnocení. Bavil jsem se zde více. Gore je vymakanější, jen ty jeskyně mi přijdou celkem dost umělé. Scénář není špatný(scénárista Žena v černém) a režie taky ne. Bavil jsem se ale opět nic extra to není. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pád do tmy byl ve své době na poli hororového žánru příjemné překvapení, který děsil a zároveň šokoval nekompromisní brutalitou. Druhý díl přímo navazuje na konec toho prvního a dá se označit za naprosto zbytečný. Nepřináší vůbec nic nového (stejné prostředí, stejná hrdinka, stejná monstra) a zároveň vše viděné, zpracovává výrazně hůř. Doporučuji nekazit si dobrý dojem původního filmu a tomuto pokračování se vyhnout obloukem. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • V čase 32:05 se dole mihne hlava člena štábu. (Petsuchos)
  • Film dejovo bezprostredne nadväzuje na prvú časť, ktorá sa odohráva v roku 2005. Keď Rios (Krysten Cummings) zaznamenáva videosprávu pre svoju dcéru, používa mobil značky Nokia N81, ktorá však bola na trhu až v roku 2007. (misterz)

Reklama

Reklama