Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva roky po invazi Marťanů na Zemi, představy a noční můry George'a Herberta se vyplnily. Oni se vrátili. Země byla opět napadena mimozemskou civilizací z kosmu. Tentokrát ale, armáda je nebude chtít zničit jen na Zemi. Chce si to s nimi vyřídit i na červené planetě MARS. (LIVINGDEAD)

Recenze (47)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

O něco lepší než jednička. Myslím, že je to těžce podhodnocené. Nebylo daleko ke třem, což už je pro mě dobrý film. Příběh se docela zajímavě vyvinul. Efekty mě neurážely. Dokonce ty z prostředí vesmíru a Marsu jsou celkem ok. Samozřejmě film sráží poněkud hurá scénář. Nejde až tak o dialogy, které jsou i v pohodě, ale všechno je to takové na honem, šité horkou jehlou a pak film působí naivně, viz například červí díra apod. Ale scény na Marsu byly vynikající, tajemné. Tohle opravdu není odpad. Nedávejte odpad jenom proto, že očekávate odpadní film. Škoda zbytečně béčkového konce. ()

Booman odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo moc. Nechutný efekty, herecký výkony jak ze školní besídky, děj se rovnal nule a jedinej důvod proč jsem viděl tuhle sračku asi až do půlky bylo to, že jsem se docela bavil při sledování toho cirkusu na kolečkách. Stejně jako by člověk měl vidět ty nejlepší filmy a mohl si říct, tak takhle vypadá dobrej film, tak by měl vidět i takovouhle zhůvěřilost, aby si mohl říct, tak tohle je ješte furt film. ()

Reklama

Musak odpad!

všechny recenze uživatele

Plně se všemi, kdo dali odpad souhlasím, jenom ještě přidám další poznatek a to, že hudba ve filmu je často více nahlas než hlasy (ne)herců, takže jim není moc rozumět. Ale to v tomto filmu je stejně uplně jedno. Každopádně doporučuji shlédnout, abyste viděli, co je opravdu, ale opravdu špatný film! ()

Rex Mundi odpad!

všechny recenze uživatele

Čerstvo po dopozeraní (v závere filmu som si pomáhala čítaním Premiere) mám v hlave taký galimatiáš a nervy totálne na dranc, že ani neviem čím začať a či má význam vôbec vymenúvať všetky zápory. Pri pozeraní tohto "filmu" môžete logiku spláchnuť do záchoda a vkus vyvracať hneď potom spolu so zdravým rozumom. Vydržala som to do konca len preto, aby som sa mohla s čistým svedomím vyzúriť (veď čo ak by táto perla aspoň na záver ponúkla nejaký naozaj inteligentný prvok?). Pri niektorých filmoch sa človeku zdá, že aj dve hodiny ubehnú ako voda - tu som pri cca 101 minútach mala pocit, akoby ubehli dva týždne môjho života!!!! Buééé, nikdy viac! Takéto "veľdiela" by sa mali demonštratívne páliť na námestiach. ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Nejúčinnější argument pro to, abychom si vážili Emmericha a možná i velkého Uweho. Zároveň je to důrazné memento pro filmová studia, která by měla zlý úmysl natočil adaptaci Half-Life jako typické videoherní béčko. Není to sice takové zvěrstvo jako 100 Millions B.C., ale ani potrhaný igelit představující vnitřnosti emzáka mi nezabrání další výtvor kluků z Asylumu odpálit, furt je to hlavně zdlouhavě nevtipná nuda. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama