Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (227)

plakát

Tady to musí být (2011) 

Těžko se rozhodnout jestli dát 2* nebo 4*. Zpočátku hodně neuchopitelný film, který se po 1/3 začne zvláštním způsobem dostávat pod kůži.

plakát

San Andreas (2015) 

Okej, vizuální stránka by byla asi na 3*, ale takového patosu a klišé během dvou hodin fakt ne ééé!

plakát

Policejní odznak (2002) (seriál) 

Tak po dokoukání The Wire jsem se hnedka pustil do Shield, abych ty policejní seriály měl pěkně posobě a mohl srovnat. Nejde to, každej je o něčem docela jiným. Wire je neskutečně komplexní a dívá se na to z většího měřítka. Shield naopak jedna nosná linie a ostatní je komparz, aby nějak vyplnil těch 45 minut. To jsou ty pasáže, kdy Dutch řeší případy, které jsou uplně nesouvisející s hlavní linií. Že se to nakonec přece jen protne, je sice hezký, ale málo :) Kazdopadne oproti vetsine seriálů mě potěšilo, že každá další série byla lepší a lepší, což zpravidla bývá naopak. Hodnocení tedy tak 4,5*.

plakát

Spaced (1999) (seriál) 

Kdyby nebylo druhé série, tak je to něco mezi jednou * a odpadem. Druhá série to naštěstí trochu vytáhla, ale na seriál s takovýmhle hodnocením jsem čekal trochu větší pecku.

plakát

Tenkrát na severu (2012) 

Chtěl jsem napsat vlastní komentář, ale MartinezZ to vystihle přesně. Vrcholná debilita všech zůčastněných mě po první půlhodině tak strašně srala, že vydržet u toho do konce (který byl od začátku jasný) mi dalo hodně hodně trpělivosti.

plakát

Most (2011) (seriál) 

1. série 100%, 2. série už o poznání slabší, takže tak 60%.

plakát

Protiúder (2010) (seriál) 

1. série by byla téměř na 5*. 2. sériepak stěží na 3*, nevím jestli mě sral víc český dabing nebo dementní příběh. No a 3. zase začíná nabírat na obrátkách, ale na jedničku to furt nemá. Uvidíme s čím příjde další.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

To je fakt umění natočit znovu ten samej film. Kdybych neviděl originál, dám 4* zcela jasně. Chápu remaky po 15 a více letech od originálního filmu. Chápu remaky japonských hororů, ale co nechápu, je udělat remake po dvou letech od originálu... a to ještě stylem ctrl+c, ctrl+v s jedinou obměnou obličejů postav a jazyka, kterým se ve filmu mluví. Nebo to je tak, že americké publikum není schopno vstřebat originální film s titulkama, tak se jim musí film znovunatočit v jejich rodném jazyce? Viz koment od verbala: "...další hraný dabing..." Hlavně, že z Hollywoodu furt slyšíme jak je kopírování špatné, ale sami si s tím vůbec nedělají vrásky.

plakát

Hokejový zázrak (2004) 

Kdyby tam nebylo tolik toho patosu, tak fajn. Kdyby vrcholem filmu nebylo porazit Rusáky, tak fajn, ale takhle max 2*

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) odpad!

Tak negativní hodnocení, aby vystihlo špatnost tohoto počinu snad ani napsat nelze.