Reklama

Reklama

Přímý kontakt

  • USA Direct Contact (více)

VOD (1)

Bývalý příslušník námořní pěchoty Mike Riggins je zavřený v balkánském vězení. Jednoho dne ho tu navštíví jakýsi muž, který mu zařídí svobodu a nabídne mu sto tisíc dolarů, když z blízké vojenské základny osvobodí údajně unesenou americkou dívku Anu. Mike se úkolu ujme a dívku ze základny, kde má být držena jakýmsi gangsterem Karadžovem a jeho spojencem, generálem Dragem, skutečně vysvobodí. Jenže Riggins záhy zjistí, že dívka byla na základně dobrovolně a že pan Connelly, který Rigginse najal, nemá s americkou vládou nic společného...  To už však právě Connelly a jeho nový spojenec Drago po dívce a Rigginsovi jdou. Riggins tak musí i s Anou prchat před zástupy Dragových vojáků. Nakonec si Ana zavolá na pomoc svého milence Karadžova. Ten se sice snaží se svými lidmi uprchlíkům pomoci, je však i s doprovodem zmasakrován na blízkém stadionu, kde se uprchlíci ukryli. Riggins se s Anou ocitne v obklíčení, a tak dívku Connellymu naoko vydá. Connelly ji ihned začne nutit, aby se zřekla majetku po svém otci, známém americkém miliardáři. Ana má převést veškerý majetek na svého povedeného strýčka... (TV Prima)

(více)

Recenze (96)

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

No jako asi žádná výrazná odchylka od filmů dřívějších, ktere Lundgren natočil. Prostě B až C akčňák, zvážil bych i D. Opět film ze země, o které jsem doteď neslyšel. Naštěstí nepropaguje žádnou vznešenou myšlenku jako třeba Seagal ve svých nových strašlivých filmech. Tady se jedná jen o prostoduchou řežbu, někdy lepší, někdy horší. Do teď nechápu, jak se mohl takovej kolohnát procpat do televize, protože talent evidentně nemá. Ale třeba v akčních filmech chyběli blonďáci a lepšího ve švédsku nevykopali. ()

m.a.t.o. odpad!

všechny recenze uživatele

Ako vidím, pre Lundgrenových skalných fanúšikov je toto splnený, mokrý sen. Holt, keď raz veľký blondín nastavil latku príliš nízko, preskočiť ju nie je až taký problém. Ale mne rozhodne nestačí iba to, že sa tam stále niečo deje, aby Dolph s pipinou mohli pobehovať z miesta na miesto. Som ochotný v akčných filmoch tolerovať istý stupeň "blbosti", ale Priamy kontakt je už na mňa trochu silné kafe. 5 % ()

Reklama

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Lungren dostává stále do držky (po patnácti minutách dvakrát) a pak ho ještě vyhodí z jedoucího auta. O to je pak z podivem jeho následná likvidace celého vojenského tábora. Proč mu to nechci věřit, když třeba John R. to dokázal? Film má stupidní scénář i hudbu. Po honičce na motorce už brečím smíchem. Třicet tři minut a třicet tři vteřin jsem to vydržel, dál ne, vypínám....... ()

Eldoth odpad!

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem si řekl, že bych se mohl podívat zase na nějakou "Lundgrenovku", jelikož jeho kousky jsem v posledních letech dost opomíjel. No, už podle mého očekávání to byla pěkná šílenost, ve které Dolph, i když už má na krku pět křížků, stále dokazuje, že na to má, ale v perlách v jakých hraje (nebo se o to alespoň snaží) akorát dokazuje, do jakých "céčkových" vod zabředl. Nemá smysl u tohohle filmu řešit scénář, ten je jen proprané prádlo podobných klenotů. Akce stíhá akci, což by nebylo na škodu, bohužel jí dost przní ultrašpatný střih, který nám bude několikrát ve filmu opakovat stejné scény. O chybách, o kterých se tady už jiní uživatelé zmíňili, se raději ani nebudu zmiňovat :-). Divím se, proč se ještě pořád takové filmy točí, kdo je financuje a co z toho má ??? Pro tuto c-perlu je hodnocení " odpad " milosrdenství ...a Já si zase dám s "Lundgrenovkama" na delší čas pokoj. Btw, Seagalova " Poslední noc " je proti tomuto kousku ještě koukatelný film ... !!! ()

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

No nic jsem od toho nečekal a i tak to byla kravina, která mě nebavila od začátku do konce, přestože se blonďatý steroid snažil působit fakt drsně, zvláště když vždy na poslední chvíli uskočil nějaké té střele, aby pak zasáhla nevinného civilistu, tak to na mě působilo spíše směšným dojmem (ne legračně směšných). Jednu hvězdu to ode mě má za to, že jsem to ve zdraví přežil. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Pri nahánačke s taxíkom má ten ešte pred začiatkom strieľania prestrelenú pravú zadnú pneumatiku (Johnny.ARN)
  • Keď postavy utekajú s taxíkom Mercedes, v scénach mimo vozidla je viditeľný iba vodič a dievča chýba, ale keď sa kamera vracia späť do auta, dievča je stále tam a neskrýva sa. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama