Reklama

Reklama

Přímý kontakt

  • USA Direct Contact (více)

VOD (1)

Bývalý příslušník námořní pěchoty Mike Riggins je zavřený v balkánském vězení. Jednoho dne ho tu navštíví jakýsi muž, který mu zařídí svobodu a nabídne mu sto tisíc dolarů, když z blízké vojenské základny osvobodí údajně unesenou americkou dívku Anu. Mike se úkolu ujme a dívku ze základny, kde má být držena jakýmsi gangsterem Karadžovem a jeho spojencem, generálem Dragem, skutečně vysvobodí. Jenže Riggins záhy zjistí, že dívka byla na základně dobrovolně a že pan Connelly, který Rigginse najal, nemá s americkou vládou nic společného...  To už však právě Connelly a jeho nový spojenec Drago po dívce a Rigginsovi jdou. Riggins tak musí i s Anou prchat před zástupy Dragových vojáků. Nakonec si Ana zavolá na pomoc svého milence Karadžova. Ten se sice snaží se svými lidmi uprchlíkům pomoci, je však i s doprovodem zmasakrován na blízkém stadionu, kde se uprchlíci ukryli. Riggins se s Anou ocitne v obklíčení, a tak dívku Connellymu naoko vydá. Connelly ji ihned začne nutit, aby se zřekla majetku po svém otci, známém americkém miliardáři. Ana má převést veškerý majetek na svého povedeného strýčka... (TV Prima)

(více)

Recenze (96)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Poslední film,co jsem viděl s Lundgrenem byl Blackjack. Nic novějšího jsem naštěstí neviděl až na tohle. No klasický béčko se slušnou dávkou akce, jedním milostným vzplanutím a neohroženým bijcem. Lundgren už má svůj věk a tak by spíš měl točit filmy, kde se nebude muset prát a nebo spojit síly např. s Isaacem Florentinem, který z Van Dammea udělal v Pastýři uvěřitelnýho bijce. Nevím čím to je,ale přijde mi, že úroveň Béček jde rapidně dolu. Zlatý 80. léta a tehdejší Béčka. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Dolph's comeback?! To fakt nein. Film je naprostá sračka, působí až moc uměle, nelogicky v mnoha situacích, často nereálně a uspěchaně. Ale kdybych měl z těch 80ti minut vystřihnout dialogy, snad to nevyjde ani na 10 minut. Ono se furt něco děje, furt se střílí, mlátí, utíká, ujíždí, přesouvá, je mnoho výbuchů, rozpočet určitě nebude nějako velký, ale bylo z něj vyždímáno maximum. Podíváme se do nespočet lokací, Dolph se s nikým nesere, ale celé to působí až moc přímočaře, ale ani sám Dolph to neměl jednoduchý, často sám nestíhal, nestačil, záporáku bylo dost, ti dva hlavní jsou dementi, čekal jsem něco ve stylu, že po Anně a Dolphovi půjde nějaká ta mafie, či profi zabijáci, ale armáda budiž. Akčňáky s tímhle námětem miluju a Dolphovi fakt fandím, hlavní hrdinka krásná. Nesedne každému, já nic neřešil a plavil se v akci:) 7/10 ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Od filmu Blackjack natocil Dolph Lundgren konecne zase pozeratelny film. Je to blbe? Ano velmi, scenar ako keby bol napisany v 80 rokoch. Ale co sa tyka akcie, tak sa neustale nieco deje. Film obsahuje 4 celkom dlhe nahanacky, niekolko prestreliek, jeden velkolepy vybuch vojenskej zakladne na zaciatku a explozivne finale na konci. A to vsetko stalo smiesnych 6 mega. Je pravda, ze neustalu akciu zakamuflovali tym, ze vyhadzuju do vzduchu opustene budovy kratko pred samovolnym zrutenim, a superdrahe sportaky znacky Trabant, Skoda, Lada a vojenske auta maju tiez dobrych 30-40 rokov. Oproti predchadzajucej Lundgrenovke Diamantoví psi, kde bolo vrcholom zrutenie jedneho auta do utesu je to setsakramantsky pokrok. Aj posledne Seagalovky s rozpoctom 12-15 mega vyzeraju oproti Direct Contact uboho. Dalsim plusom je, ze sa Lundgren v solidne choreografovanych bitkach celkom snazil bez okateho pouzitia kaskadera a strihac mu to nepokazil gulometnym strihom ako je bezne v poslednych Seagalovkach. Direct Contact je sice neskutocne stupidny, zastaraly film, ale tentokrat si zasluzi aj privlastok akcny. Co je oproti poslednym ukecanym Lundgrenovkam s minimom akcie velky pokrok. 5/10. ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Mno, tak Přímý kontakt aspiruje na film, ve kterém bylo vystříleno snad nejvíce nábojů vůbec. Jinak je na snímku vidět, že byl natočen za levný peníz a řada scén působí amatérsky, až směšně. Dolph na svůj věk vypadá skvěle, ale v akci je neohrabaný a pomalý až hrůza. Oproti jeho posledním filmům se tento dá skouknout do konce, na průměr to ale ani zdaleka nestačí. Sehnat lepšího režiséra, atd.,atd., pak by výsledek stál za to. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Lacinější než laciné céčko, které je tak hloupé a špatně natočené, že jsem se po celou dobu královsky bavil. Honičkami zrychlenými až na hranici grotesky s keystonskými strážníky, Lundgrenem bloumajícím akčními scénami nebo scénářem, který určitě vymysleli kluci na pískovišti za školkou. Tvůrci všemožných „scary bijáků“ mohou jen tiše závidět. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • V jednej z naháňačiek za denného svetla vchádzajú do krátkeho tunela, ale keď sa objavia na druhej strane, je zrazu tma. (Johnny.ARN)
  • Generál Drago (Bashar Rahal) využívá sovětský vrtulník Mil Mi-8T, zatímco Clive Connelly (Michael Paré) přiletí německou helikoptérou MBB BO-105CBS, vyrobenou firmou Messerschmitt-Bölkow-Blohm. (ČSFD)
  • Keď postavy utekajú s taxíkom Mercedes, v scénach mimo vozidla je viditeľný iba vodič a dievča chýba, ale keď sa kamera vracia späť do auta, dievča je stále tam a neskrýva sa. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama