Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

"Ok, tak já jsem Kim, patnáctiletá lesbická panna, posedlá svou nejlepší kamarádkou Sugar," představuje se nám vypravěčka britského seriálu Sugar Rush. Kim se nedávno přistěhovala spolu se svými rodiči, Stellou a Nathanem, a mladším bratrem Mattem. Brzy poznává poněkud sobeckou Marii Sweet zvanou Sugar, které však z jistých důvodů nedokáže nic odmítnout. Sugar má ráda vyzývavé oblečení, alkohol a sex... s kýmkoli, kdo má penis, samozřejmě. Aby byl život pro Kim ještě těžší, jejím rodičům to zrovna neklape, její bratr trvá na tom, že pochází z jiné planety, a Tom, frustrovaný syn dvou gayů ze sousedství, projevuje svůj nesmělý zájem právě o ni. Kimin příběh, často připomínající tragikomedii, právě začíná... (Wendy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Brasi 

všechny recenze uživatele

A to si člověk pořád říká:"Hlavně se nezabouchni do lesbičky!" a najednou BUM! a ještě k tomu tumáš! do fiktivní. ;D Nejlepší seriál, na kterej jsem v tomhle roce (2010) zatím narazil a vůbec jeden z Nej, se kterýma jsem doposud měl co dočinění. Opravdu málo seriálů mě donutí sedět u počítače ve tři ráno a ještě u žádnýho jsem se necejtil, jako bych byl na tripu. Přecejenom možná začnu věřit na flashbacky. :) Hurá na druhou sérii! She don't think straight, She's got such a dirty mind and it never ever stops... Balíček pozitivní energie o dvaceti dílech. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo co jsem čekala a dostala jsem sondu do života jedné puberťačky se vším tím co se mi na pubertě nelíbilo ještě když mi bylo taky patnáct :). Beru ale, že u každého člověka je to s pubertou jinak, takže mi nevadilo, že se koukám na takovou tu "nepěknou pubertu" a navíc, když je v tomhle seriálu i spousta velmi zábavných scének a hodně humoru. Každopádně co se mi nelíbilo ze všeho nejvíc byla postava Sugar, která byla něco šíleného. Člověk, co snad nemá jedinou dobrou vlastnost a neustále terorizuje hlavní postavu seriálu Kim, která jí to všechno navíc hnedka sežere, protože je do ní celá zblázněná, i když Sugar z určitého úhlu vypadá jak Lenny Kravitz :), tak možná jestli to nebylo tím :). Každopádně Sugar strašně sabotuje snad všechny stránky Kimina života a i když to vede k různým zábavným scénkám, tak jako ráda jsem za to nebyla. To co jsem čekala, že ten seriál bude, tak bylo v osmé a deváté epizodě první série (než to Sugar zas celý podělala v poslední epizodě) a pak většinu druhé série, protože prostě se tam objevili mnohem sympatičtější lidi, než příšerná Sugar :). Jinak to ale byla zábava a určitě stojí za to kouknout i pro lidi jako já, kterým nefunkční rodiny, puberťácké odmlouvání, falešní zloduši typu Sugar a další strasti puberty nepřijdou jako lákavé téma :). Ale i tak by to bylo lepší kdyby tam bylo víc Kim a jiných holek a míň Sugar :). ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Miluji Brighton a krásný britský přízvuk, proto se mi líbí prostředí a atmosféra. A ikdyž je herecké obsazení i děj zajímavý, vadí mi ta obrovská dávka dětské zvrácenosti. Možná bych přidala více britského humoru a ubrala té zkaženosti. Na mě to místy působí až moc úchylně, přesto chápu, že si Sugar rush našel své diváky. U některých dílů jsem se docela bavila. Zvlášť doporučuji fanouškům filmu Třináctka. Silnější 3*. ()

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Britské drama o dospívající dívce Kim, která si po přestěhování najde kamarádku Sugar , do které se zamiluje. Jenže Sugar má až moc ráda kluky, tak za ní Kim běhá jako poslušnej pejsek a doufá, že se jí taky něčeho dostane.. A pak přijde pár šmodrchanců a všechno je jinak. Za zmínku určitě stojí i její pošahaná rodina - rodiče Stella a Nathan, kteří mají docela obyčejné manželské problémy (ale způsoby, jakými je řeší, často rozesmějí) a bratr Matt, který je údajně z jiné planety (docela bych tomu věřila). Pár dílů mi trvalo, než jsem si k Sugar Rush našla cestu. V závěru mi je docela líto, že jsou pouhé dvě série. I když jsem za celou dobu nepochopila, proč se Kim tak moc líbila zrovna Sugar, která měla na čele nápis DĚVKA, mně přišla jednoduchá a nechutná. Jako nejlepší postavu hodnotím na 100% Matta, vždycky mě dostal, na scény s ním jsem se těšila nejvíc, škoda, že se tam neobjevoval víc. Nejde si neoblíbit někoho, kdo spí v rakvi! Nakonec hodnotím trochu rozpačitými čtyřmi hvězdičkami. Ale jo, zaslouží si to. ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Vše je tu řečeno, takže nic víc psát nebudu. Jenom snad pokud uděláte seriál o lesbičce, která se snaží získat svou nejlepší kamarádku a dokonce je ten seriál po té kamarádce pojmenovaný, člověk by čekal, že spolu skončí. Škoda no. 1. Série 7/10 2. Série 8/10 Dávám 4*, ale opravdu jsem se výjimečně bavil. ()

Zajímavosti (1)

  • Seriál vyhrál cenu Emmy za nejlepší britskou televizní komedii. (Lenny.M)

Reklama

Reklama