Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety bubnoval v rockové kapele, teď konečně dostal druhou šanci. Robert “Fish” Fishman ji hodlá beze zbytku využít a konečně usednout na rockový trůn. Hlavní roli v americké hudební komedii hraje Rainn Wilson, známý ze seriálu Kancl.
Robert “Fish” Fishman byl před dvaceti lety bubeníkem ve známé rockové kapele, odkud ho ale vykopli. Teď však má úžasnou druhou šanci, aby se znovu ocitl na výsluní slávy. Když Fish dostane nabídku, aby se stal členem středoškolské garážové skupiny svého synovce, přijme ji bez váhání. Slavnostně si přísahá, že konečně dosedne na rockový trůn, na který má podle vlastního mínění jasný nárok. Pro jeho mladší spoluhráče tím ale začíná ta nejdivočejší životní jízda! Hlavní roli v bláznivě neuctivé hudební komedii o plnění životních snů a o nesnázích, které lze způsobit vlastní rodině, hraje Rainn Wilson, známý z televizního seriálu Kancl, režii má Peter Cattaneo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (131)

lardko 

všechny recenze uživatele

Rainn Wilson byl pro mě neznámý člověk. Nikdy jsem ho v ničem neviděl hrát , až do chvíle než jsem viděl tento film. Hned mě zaujal , a překvapil jaký je to skvělý herec. Hned jsem si ho zamiloval. I tenhle film jsem si dost zamiloval , přišel mi dost skvělý , vtipný a nabitý skvělou hudbou. Strašně se mi líbila ve filmu skupina E.D.D. , a vesuvius. Herci byli úžasný , a všichni uměli podle mě dost dobře hrát. , ale jedné věci si nemůžu pomoct , nevím jestli to bylo naschvál , nebo mi to tak jen připadalo , prostě si myslím že tenhle film byl parodií na školu rocku. Možná jo , možná ne. Ale i tak si myslím že tento film je o dost lepší než škola rocku. Tenhle film mám nahranej , a zatím mě to neomrzelo. Film není vůbec nudný , naopak v každé scéně jsem se dost smál. 100%. ZA ŠECHNO !!!!!! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně dobrá komedie o jednom starým rockerovi. Druhá Škola rocku to sice není, kdyby ale se ale v poslední půl hodince nenajelo na klasický klišé a humor neustoupil do pozadí, tak by se to s ní mohlo klidně rovnat. Příběh je vlastně asi nejslabším článkem téhle komedie. Rainn Wilson tady totiž neskutečně válí, hází jednu hlášku za druhou a předvádí neskutečný věci. I ostatní herci jsou hodně fajn, přepvapivě i ti ostatní z tý kapely. Jenom na Christině Applegate je holt vidět,že stárne a už to není co to bejvávalo. Písničky jsou taky fajn a celý to má velký tempo, takže vám to celý uteče stejně rychle jako koncert vaší oblíbený kapely. 70% ()

Reklama

Phillo 

všechny recenze uživatele

Ďalšia, nepríjemne priemerná "komédia" tohto roka, ktorá je viac hudobným filmom než komédiou. Je mi veľmi blbé to hovoriť, ale Rainn Wilson nie je skvelým hercom (čo dokazuje scenáristickú genialitu tvorcov Office) a nedokáže utiahnuť celý film. Vedľajšie postavy sú nevýrazné, hudba priemerná a záver nedotiahnutý. Rocker ani nemal na viac, je len ďalším z rady filmov, ktorým sa čím ďalej tým radšej vyhýbam. 45% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ukaž metalovýho paroháče! Teď ho spoj s mým! Bratře!" Přiznám se, že mi poměrně rychle bylo zcela jedno, o čem tento snímek je. Já jsem viděl jen zpocenýho bubenickýho terminatora Fishe, který na stará kolena vytasil zvířecí výraz v tváři i nadšený finty s paličkami a poněkud opožděně se vydal užívat si rockerský slávy. Hodně ho to rockerství muselo bolet, ale já si tuhle stupidní jízdu skvěle užil. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Paličky, ktoré používa "Fish" (Rainn Wilson) sú značky Vic Firth, Matt (Josh Gad) hrá na klávesy Roland Juno-D a Curtis (Teddy Geiger) používa gitary Fender Stratocaster a Fender Telecaster. (Amityville)
  • V zábere, keď Amelia (Emma Stone) vychádza zo šatne natáčať videoklip, prichádza bez basgitary. V ďalšom zábere ale už basgitaru má. (Amityville)

Reklama

Reklama