Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety bubnoval v rockové kapele, teď konečně dostal druhou šanci. Robert “Fish” Fishman ji hodlá beze zbytku využít a konečně usednout na rockový trůn. Hlavní roli v americké hudební komedii hraje Rainn Wilson, známý ze seriálu Kancl.
Robert “Fish” Fishman byl před dvaceti lety bubeníkem ve známé rockové kapele, odkud ho ale vykopli. Teď však má úžasnou druhou šanci, aby se znovu ocitl na výsluní slávy. Když Fish dostane nabídku, aby se stal členem středoškolské garážové skupiny svého synovce, přijme ji bez váhání. Slavnostně si přísahá, že konečně dosedne na rockový trůn, na který má podle vlastního mínění jasný nárok. Pro jeho mladší spoluhráče tím ale začíná ta nejdivočejší životní jízda! Hlavní roli v bláznivě neuctivé hudební komedii o plnění životních snů a o nesnázích, které lze způsobit vlastní rodině, hraje Rainn Wilson, známý z televizního seriálu Kancl, režii má Peter Cattaneo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (131)

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Když poprvé spatříte Rainna Wilsona v roli bubeníka a bláznivého rockera, hned vás musí napadnout jméno Jack Black. Robert Fishman, přezdívaný též Fish se společně se svou kapelou Vesuvius mohl stát slavným. Nahrávací společnost mu však nepřála a dala kapele na výběr, buď Fish, nebo místo na rockovém nebi. Touha byla velice silná a tak Fish přišel o svou vysněnou kariéru a zapřísáhl se, že se ke svému řemeslu již nevrátí. No, ve skutečnosti tvrdil něco jiného, ale realita byla trochu jiná. Fish se díky hříčce osudu po 20 letech (ne)dobrovolně ujímá opět své role a má možnost dokázat, že stejně jako rock je věčný, on ještě nezemřel, umí to pořádně rozbalit a především ukázat světu, kdo je pravým rockerem. Na jednu stranu hraje kapela spíše pop-rock, hudba je tedy nasládlá, což nečekaně vyústí i v románek uvnitř kapely, na stranu druhou je příjemné vědět, že je Rainn Wilson vskutku kvalitní náhrada za Jacka Blacka a svou roli zvládl na výbornou. Pokud jste si užívali School of Rock nebo Tenacious D: The Pick of Destiny, tahle "rocková" jízda vás příliš nezklame, bohužel není tak našláplá a spadá spíše k průměru. (6/10) ()

masw 

všechny recenze uživatele

Wilsona od The Office moc nemusím, ale tady byl dobrej, ovsem na Christinu Applegate nemel :). Pár vtipných momentů, sympatické obsazení (krásná Emma Stone, Jane Lynch z 40 Years old Virgin, Jane Krakowski v miniroli Fishovy manželky/exmanželky, nebo z Back To You Josh Gad) a co se týče Vesuvius, tak i písničky. ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Objektivně to je asi na hvězdy tři a sedmdesát procent. Jenže recenze je vesměs hodnocení subjektivní. A protože bigbít je moje srdeční záležitost, tak si musim trochu přisadit. Sice zdejší rock je ten klasickej vyměklej filmovej, ale to už se holt nedá nic dělat. Vtípky se povedly vymyslet solidní a nejednou jsem se u nich nejen ušklíbl, ale i nahlas zasmál. Fish je magor, jak se sluší a patří a Wilson zahrál skvěle. A i zbytek herectva se k němu podařil šťastně vybrat. 80 % Oblíbená část- Fish VS dodávka se zbytkem Vesuvius ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Príliš slabá snímka, kde ma ani tá okatá Emma Stone nebrala, viac som sa obzeral za Christinou Applegate. Nejak som si neužil ani hudbu, ani srandu. Ako komédia je to v skutku veľmi slabé, možno som sa pár krát pousmial, rozhodne som sa ale nahlas nesmial, čo sa týka hudby, je to príšerné. Miesto hudby rocku je tam jeden "slaďouš" čo spieva na spôsob Biebera. Cez toto všetko čo som napísal to ale tak nejak odsýpa a vy sa až tak dlho teda nenudíte, ale od názvu snímky "The Rocker" očakávate naozaj viac. Snímka je asi viac nameraná na teenagerov, než na starých tvrdých rockerov. No a ja nie som ani jedno ani druhé. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Druhá Škola Rocku to tak úplně není, ale že bych se nudil, to rozhodně ne. Rocker šlape skoro stejně dobře, akorát ho ubíjí nedotažený scénář a sem přiletí trapný vtip, který musí Wilson rychle žehlit nějakou hláškou ("Too loud is not in my vocabulary." :). Písničky jsou fajn, zbytek obsazení taky a vůbec mám pocit, že je Rocker ideálním filmem na zamračené sobotní odpoledne. Jo a terminátoří běh vládne :) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Paličky, ktoré používa "Fish" (Rainn Wilson) sú značky Vic Firth, Matt (Josh Gad) hrá na klávesy Roland Juno-D a Curtis (Teddy Geiger) používa gitary Fender Stratocaster a Fender Telecaster. (Amityville)
  • V zábere, keď Amelia (Emma Stone) vychádza zo šatne natáčať videoklip, prichádza bez basgitary. V ďalšom zábere ale už basgitaru má. (Amityville)

Reklama

Reklama