Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety bubnoval v rockové kapele, teď konečně dostal druhou šanci. Robert “Fish” Fishman ji hodlá beze zbytku využít a konečně usednout na rockový trůn. Hlavní roli v americké hudební komedii hraje Rainn Wilson, známý ze seriálu Kancl.
Robert “Fish” Fishman byl před dvaceti lety bubeníkem ve známé rockové kapele, odkud ho ale vykopli. Teď však má úžasnou druhou šanci, aby se znovu ocitl na výsluní slávy. Když Fish dostane nabídku, aby se stal členem středoškolské garážové skupiny svého synovce, přijme ji bez váhání. Slavnostně si přísahá, že konečně dosedne na rockový trůn, na který má podle vlastního mínění jasný nárok. Pro jeho mladší spoluhráče tím ale začíná ta nejdivočejší životní jízda! Hlavní roli v bláznivě neuctivé hudební komedii o plnění životních snů a o nesnázích, které lze způsobit vlastní rodině, hraje Rainn Wilson, známý z televizního seriálu Kancl, režii má Peter Cattaneo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (131)

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina i téma filmu hodně připomíná Jacka Blacka a Školu Ro(c)ku, popř. Krály ro(c)ku. První zmíněný film je určitě lepší, druhý zase horší, takže toto je taková zlatá střední cesta. Hudba tady byla opravdu dobrá a pobrukovala jsem si u toho a komediální prvky byly taky dobré, takže rockovým fanouškům rozhodně doporučuju. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Ja tak milujem happyendy:) komedia klasickej schemy: prehra - nova sanca - radoby prehra - vyhra so stastnym koncom. Smial som sa a nenudil. Postavy su viac uveritelnsie ako vo vacsine americano filmov a keby tam bolo trocha dobreho rocku tak prisaham dam tam 4 superstary. Ale ta hudba bola fakt sracka. ()

Reklama

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Jeden z mích nejoblíbenějších filmů. Rainn Wilson je docela slušný komik, to dokázal i v seriálu Kancl, navíc ostatní herci, jako Christina Applegate, Emma Stone jenom pozdvihávají film výše. Skvělá muzika, která nás provází celým filmem také docela dost ovlivnila mé hodnocení. V jistých věcech dost ulítlá komedie a v jiných zase úplně obyčejná, ale právě to se mi na tom tak líbí. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Uletený hlavný hrdina by si mohol podať ruku s Jackom Blackom a optimálne si s ním zahrať v ďalšej rockerskej šialenosti. S Blackovou Školou ro(c)ku je tu viacero styčných plôch, dejový oblúk je skoro totožný rovnako ako hlavná postava a je to takmer rovnako zábavné (+ tu navyše hrá moja obľúbený Emma Stone). Do vôd vysokého nadpriemeru sa tento film v mojich očiach nedostal, bavil som sa, ale chcelo by to viac. 7-/10 ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemné překvapení na mě čekalo v podobě tohoto filmu, u kterého jsem se možná tak trochu obával, že to bude druhá Škola ro(c)ku, která z mého pohledu byla jaksi mdlá a působila spíše jako zklamání. Ale poté, co jsem viděl film Rocker, tak musím konstatovat, že svého předchůdce, tedy Školu ro(c)ku, v mnohém předčil a z mého pohledu vychází film Rocker z tohoto minisouboje jako jasný vítěz. Nedělalo mi totiž žádný problém se do příběhu zakoukat a s každou další minutou jsem kouzlu tohoto filmu propadal čím dál více. Přiznávám se, že Rainna Wilsona jsem v seriálu Kanclu vůbec nemusel a ve filmových rolích jsem ho viděl jen jako učitele ve filmu Mimzy, kde nijak nevyčníval. Ale zde naprosto exceluje a je docela sranda ho pozorovat jako stárnoucího rockera bez jakékoliv zodpovědnosti. K tomu zde velice příjemně působí jako vždy skvěle vypadající a sympatická Christina Applegate a do třetice taktéž velice krásná Emma Stone, na kterou se dost dobře dívá. Ale i ostatní dětští herci hráli dost dobře a tenhle film na mě působí celkově jako šíleně pohodová oddechovka, u které se dá solidně pobavit a která má dost dobrý soundtrack. Já jsem si tuhle jízdu užil a z mého pohledu to byla jízda opravdu parádní a nezapomenutelná, je to za lepší čtyři hvězdy. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Paličky, ktoré používa "Fish" (Rainn Wilson) sú značky Vic Firth, Matt (Josh Gad) hrá na klávesy Roland Juno-D a Curtis (Teddy Geiger) používa gitary Fender Stratocaster a Fender Telecaster. (Amityville)
  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)

Reklama

Reklama