Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety bubnoval v rockové kapele, teď konečně dostal druhou šanci. Robert “Fish” Fishman ji hodlá beze zbytku využít a konečně usednout na rockový trůn. Hlavní roli v americké hudební komedii hraje Rainn Wilson, známý ze seriálu Kancl.
Robert “Fish” Fishman byl před dvaceti lety bubeníkem ve známé rockové kapele, odkud ho ale vykopli. Teď však má úžasnou druhou šanci, aby se znovu ocitl na výsluní slávy. Když Fish dostane nabídku, aby se stal členem středoškolské garážové skupiny svého synovce, přijme ji bez váhání. Slavnostně si přísahá, že konečně dosedne na rockový trůn, na který má podle vlastního mínění jasný nárok. Pro jeho mladší spoluhráče tím ale začíná ta nejdivočejší životní jízda! Hlavní roli v bláznivě neuctivé hudební komedii o plnění životních snů a o nesnázích, které lze způsobit vlastní rodině, hraje Rainn Wilson, známý z televizního seriálu Kancl, režii má Peter Cattaneo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (131)

helrohir 

všechny recenze uživatele

No tak zas tu máme ďalšiu nepodarenú teenage komédiu. Som fanúšik rockovej hudby, ale aj napriek tomu ma tento film nezaujal ani príbehovo. Rainn Wilson sa síce neuvetieľne podobá na Jacka Blacka, ale narozdiel od neho mi prišiel vrcholne nesympatický a tie jeho výstupy ma dosť iritovali. Bohužiľ, pre mňa len podpriemer. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jack Black ve Škole rocku a nebo Tenacious D je daleko víc nářezovej, to je jasný, ale Rainn Wilson je taky naprosto ultra speciální dobytkář, kdy obzvlášť jeho kapelová zkouška po webkamerách je něco na co se nedá zapomenout a že by se dál nějak krotil, to teda taky nemůžu říct a jeho skrz na skrz potem promočenej kostým se stal takovým symbolem každýho jeho vystoupení.Jinak film je bezvadně svižnej, v rytmu rocku, zábavnej a v lecčems to připomíná právě živelný hudební filmy Jacka Blacka, navíc Christina Applegate je stále kočka. Perfektní oddychovka ()

Reklama

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Jeden z mích nejoblíbenějších filmů. Rainn Wilson je docela slušný komik, to dokázal i v seriálu Kancl, navíc ostatní herci, jako Christina Applegate, Emma Stone jenom pozdvihávají film výše. Skvělá muzika, která nás provází celým filmem také docela dost ovlivnila mé hodnocení. V jistých věcech dost ulítlá komedie a v jiných zase úplně obyčejná, ale právě to se mi na tom tak líbí. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Ja tak milujem happyendy:) komedia klasickej schemy: prehra - nova sanca - radoby prehra - vyhra so stastnym koncom. Smial som sa a nenudil. Postavy su viac uveritelnsie ako vo vacsine americano filmov a keby tam bolo trocha dobreho rocku tak prisaham dam tam 4 superstary. Ale ta hudba bola fakt sracka. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Rainn Wilson byl pro mě neznámý člověk. Nikdy jsem ho v ničem neviděl hrát , až do chvíle než jsem viděl tento film. Hned mě zaujal , a překvapil jaký je to skvělý herec. Hned jsem si ho zamiloval. I tenhle film jsem si dost zamiloval , přišel mi dost skvělý , vtipný a nabitý skvělou hudbou. Strašně se mi líbila ve filmu skupina E.D.D. , a vesuvius. Herci byli úžasný , a všichni uměli podle mě dost dobře hrát. , ale jedné věci si nemůžu pomoct , nevím jestli to bylo naschvál , nebo mi to tak jen připadalo , prostě si myslím že tenhle film byl parodií na školu rocku. Možná jo , možná ne. Ale i tak si myslím že tento film je o dost lepší než škola rocku. Tenhle film mám nahranej , a zatím mě to neomrzelo. Film není vůbec nudný , naopak v každé scéně jsem se dost smál. 100%. ZA ŠECHNO !!!!!! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)
  • V zábere, keď Amelia (Emma Stone) vychádza zo šatne natáčať videoklip, prichádza bez basgitary. V ďalšom zábere ale už basgitaru má. (Amityville)

Reklama

Reklama