Reklama

Reklama

Tokyo Gore Police

(festivalový název)
  • Japonsko Tókjó zankoku keisacu (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejlepší členka elitní japonské jednotky "gore police" bojuje proti neustále se objevujícím mutantům a agresivním zrůdám. Ve svém oboru je absolutní špička, téměř neporazitelná. Vše se však zvrátí ve chvíli, kdy se sama stane "nakaženou" a dozví se pravdu o původu nákaz a skutečném charakteru vlastní jednotky. Japonský splatter, kterému není nic svaté. Hektolitry krve, mraky brutalit, fatalit, rozmašírovaných těl, bizardních postav a jedna krásná, na první pohled křehká dívenka uprostřed toho všeho... (Flipnic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (133)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

HaHáá tak tohle byl fakt hardcore-Teda-Japonci jsou odjakživa ve vyprávění příběhu trošku jinde než zbytek světa ale tohle je dílo naférovku vyhrocené do naprostého extrému absurdity....Tohle prostě nemůže snést každý-nejde ale o míru krvavosti nebo tak něco-Film je vybudovaný naprosto svérázně a nepáře se vůbec s ničím-Z až umělecko-kýčovytých obrazů lehce klouže do vytříbené estetiky-obratem pak do naprostého braku z béčkových bažin odkud střihem přechází do galerie výborných fanaskněbyzardních scén-pak zase nasadí těžký kalibr ujetosti vedle které vypadá Jacksonovo Bad Taste jako ubohý přizdisráč--to celé je zabalené do příběhu děravého jak ementál,který drží pohromadě snad jen vlastní odvahou a nápaditostí utečenců z přísně střeženého blázince-přidejte kapku epičnosti a asi 10000 litrů pod vysokým tlakem tryskající krve a budete mít přibližný obraz téhle nevkusné a dementní podívané plné poctivého řemesla, obrazů ze kterých padá čelist, fantasie na čtyři hollywoodské trháky =Film s Koulema=.....80% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jo bylo to šílený a zvrácený, ale bohužel jsem po dokoukání necítil naprosto nic. Nebyl jsem nějak zhnusen jen jsem koukal co se tu neustále děje Takže pro mě spíše zklamání. A to jsem pro změnu nečekal nic extra. Navíc některé gore efekty či jiné efekty vypadaly hodně blbě. A to nemluvím o maskách. Další filmy od tohohle režiséra asi vynechám. Jeden jeho film stačí. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Japonská kinematografie je v mnoha případech opravdu svá a tento útvar jasně dokazuje, že je v jejich filmech možné opravdu vše. Jedná se o neskutečnou koninu, která je tak krvavá, až je skoro vtipná a ví, že v každém dalším záběru, může jít s bizarností ještě dále. To co se děje zde, opravdu nikde neuvidíte a pokud si myslíte, že nic nemůže být divočejší než rané Jacksonovky, při zhlédnutí tohoto, zjistíte, že jste se mýlili. Bohužel však na rozdíl od tohohle patvaru, jsem se u "Braindead" náramně bavil. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Tuhletu japonskou šílenou bizarní uchylárnu mám moc rád a řadím ji k nejlepším japonským flákům v tomto zvráceně humorném nadhledu. Krev stříká plnými proudy, mutanty se to tu jen hemží a do toho příběh, kterej si dělá prdel z policajtů a všemožných reklamových ujetin největšího kalibru. Japoncům to zkrátka jde a s troškou nadsázky lze satiru na politický systém přiřadit k Verheovenovým snímkům Robocop nebo Starship troopers. Díky brněnskému kinu Scala jsem si projekci mohl vychutnat i na velkém plátně a ve výborném DTS zvuku. ()

mohamedsfinger 

všechny recenze uživatele

Mám odvahu dát pět? Nevím, i když tento snímek rozhodně Braindeadu konkuruje. Ve hektolitrech krve a zvrácenostech ho zřejmě i překonává, ale bohužel tvůrci malinko přepálili stopáž, kdyby ubrali 20 minut, tak tu máme opravdého krále. Ale některé slabší pasáže jsou nám vynahrazeny spoustou úchylných nápadů a mnoha parádními satirickými reklamami a navíc tady přebývá duch cyberpunku a kritiky téměř totalitní policejní nadváldy. Prostě TGP má něco v sobě, ale bohužel svůj potenciál nevužívá dokonale, ale i tak zůstane v mé sbírce mezi kulty. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o remake Nishimurova staršího filmu Anatomia Extinction z roku 1995. Tokyo Gore Police má však oproti tomuto filmu spoustu úprav a je podstatně delší. (Sesshoumaru)

Reklama

Reklama