Reklama

Reklama

Indiskrétní příběh

Trailer

Obsahy(1)

Půvabná Anna Kalman je dobře situovaná mladá žena, úspěšná divadelní herečka. Žije v londýnském luxusním nájemním domě i se svým služebnictvem a stále častěji odmítá nabídky své sestry, která by jí ráda dohodila nějakého toho ženicha. Až jednou se ve dveřích objeví jakýsi Philip Adams - významný finanční expert a diplomat žijící v Paříži, který přicestoval do Londýna na pozvání Annina švagra, též diplomata. Mezi Annou a Philipem dochází k milostnému vzplanutí, kterému se však zpočátku oba brání. Philip je totiž nešťastně ženatý a jeho americká manželka se s ním odmítá dát rozvést. Každý z nás však může skrývat nějaké to tajemství a je jen otázkou času, než se pravda dostane na povrch. (dopitak)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Ingrid Bergman za roli obdržela 75 000 dolarů plus procenta z hrubého zisku a úlevy na daních. Ve smlouvě si také vymínila týden volna na cestu do Říma, aby tam mohla strávit Vánoce se svými dětmi. (Zdroj: Kniha Charlotte Chandler: Ingrid - biografie Ingrid Bergman). (Pavlínka9)
  • Jakmile se Ingrid Bergman dozvěděla od režiséra Stanleyho Donena, že s ní chce Cary Grant točit Indiskrétní příběh, řekla ano, ještě než se dozvěděla, o čem film je. (Zdroj: Kniha Charlotte Chandler: Ingrid - biografie Ingrid Bergman). (Pavlínka9)
  • Snímek byl inspirován hrou „Kind Sir“ od Normana Krasna. (Kamiiik)
  • Po filmu Pověstný muž (1946) se jedná již o druhý snímek, kde jsou Ingrid Bergman a Cary Grant po svém boku. (Kamiiik)
  • Jeden z nejoblíbenějších filmů Caryho Granta. (Kulmon)
  • Když měli cenzoři problém s postelovou scénou s Ingrid Bergman a Cary Grantem, vyřešil to režisér Stanley Donen tak, že rozdělil obrazovku a ukázal obě hvězdy sice jeden vedle druhého v posteli, ale s jasně viditelnou hranicí mezi nimi. (Kulmon)

Reklama

Reklama