Reklama

Reklama

Genesis - koncert v Římě

(koncert)
  • Česko Genesis v Římě (více)
Hudební
Velká Británie, 2008, 88 min

Obsahy(1)

Rok 2007 splnil přání mnoha fanoušků britské kapely Genesis. Po více než deseti letech strávených na sólové dráze ke skupině opět připojil zpěvák a bubeník Phil Collins. Společně se svými spoluhráči Tonym Banksem a Mikem Rutherfordem vyrazili na koncertní šňůru nazvanou Turn It On Again: The Tour. Od 11. června do 13. října 2007 kapela odehrála 48 koncertů v Evropě a Severní Americe. Jeden z nich se uskutečnil i Praze, kam dorazilo téměř 20 tisíc fanoušků. Skvělou atmosféru koncertů nechala skupina zaznamenat Římě, kde legendární Circus Maximus přivítal na půl milionu příznivců Genesis. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

FrajerTom 

všechny recenze uživatele

Skvělý koncert legendární kapely, který nabízí jak osvědčené hity tak starší art-rockové pecky. Nejlepší momenty koncertu: In The Cage Medley, Firth Of Fifth, Domino a Drum Duet, který všem divákům dokazuje, že Phil Collins je daleko lepší bubeník než zpěvák. Pro mě jasných 5. ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele

Koncert ve formátu 16:9, žádné brutální světelné efekty, ohňostroje a jiné zbytečné cypoviny. Tohle je seriózní uskupení a tomu odpovídá i výkon. Genesis byl vždy v mých TOP10 už od dětství, zejména pak jejich frontman Philda. Bohužel chlapci jsou někde ve věku mého otce, takže díky za každý takovýto záznam. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama