Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 215)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

***1/2.měním svoje původní hodnocení.měl sem tu dvě hvězdy a nic moc pochvalný komentář,ale to bylo po shlédnutí prvních dvou epizod.zatím sem viděl až na jeden díl všechny a musím říct že od třetího dílu se to moc zlepšilo.sice to má svoje slabší chvilky ale někdy sem se fakt dost natlemil,člověk si u toho nádherně voddechne.ani ten dejdar mě už tolik nerozčiluje ba naopak.zavedl bych spíš hodnocení díl po díle,protože kolísavost je neuvěřitelná.třeba díl šestý(jak na ozzáka přišlo jaro)byl naprosto skvělej,na pět hvězd bez debat,ale jindy třeba jako dneska tak na slabé tři.teda vlastně včera:-) DODATEK:zajímavé je rozpolcené hodnocení uživatelů,plný počet tu přeskakuje s odpadem.do toho občas dvě či tři.češi jsou hold rozporuplný národ:-)já osobně teda odpadové hodnocení nechápu,odpadní seriály jsou ordinace,ulice,vkv atd.tohle dílko si vaše kruté hodnocení opravdu nezaslouží,i mirka spáčilová(kterou opravdu hodně nemusím)hodnotí seriál 80%.což mě překvapilo. ()

nash. odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud to mělo být vtipné, nebylo a Dejdar jako metalista to nezachrání... Poté co Spáčilová napsala glosu nazvanou "A pak že Češi neumí napsat sitkom"... musím s povzdechem konstatovat, že neumí, a že její hodnocení 80%, pokud nebylo královsky zaplaceno, značí, že se už zřejmě ocitla mimo hranice zdravého rozumu.. A tak zatím nejlepším tuzemským sitcomem zůstává Hospoda, zejména díky elitní herecké sestavě.. ()

Reklama

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Retard Ozzák jako představitel demence v praxi, není vtipný ani první minutu, natož pak celou sérii. Ostatní jsou jen ochotníci, kteří se pohybují na place. I Gott, který je od přírody "skvělý herec" je všechny strčil do kapsy jen tím, že otevřel dveře. Ten monotónní smích, který se pouští po každé "děsně vtipné hlášce", aby upozornil klasické diváky Novy, že tento joke se jim povedl a oni se musí smát, ten domrdá poslední kladné zážitky ze sledování této žumpy. 0% ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Vizuálně je to na úrovni jiných nováckých humusů ála Ordinace, ale přesto si mě Comeback získává s každým dalším dílem víc a víc, za což ale seriál vděčí více méně jen a jen hercům, kterým samozřejmě jednoznačně vévodí (a to je možná ještě slabé slovo) Martin Dejdar, jehož věčně pohodářský, nic neřešící a svérázný metalista mi přirostl k srdci již po pár minutách. Vlastně by se dalo říct, že nebýt jeho (maximálně sympatické a opravdu vtipné) postavy, asi bych jinak s tímhle nováckým pokusem o tradičně pojatý sitcom moc času neztrácel... Ozzák je ale zkrátka s největší pravděpodobností Dejdarovou nejzábavnější rolí za hóóódně dlouhou dobu (tedy pokud nepočítám dabování Barta Simpsona). ;-) ___ Po více jak čtyřiceti epizodách jdu na 4*. Díl od dílu se kvalita ustálila na solidním nadprůměru (minimálně čtvrtina seriálu je komediálním masakrem s mnoha sofistikovanými a skvěle vypointovanými vtipy), ze stálých herců mi už nevadí naprosto nikdo (naopak, na všechny jsem si po čase zvykl) a navíc je to snad jediný (!) sitcom, v němž má totálně afektované přehrávání smysl, protože skoro všechny postavy jsou v podstatě groteskní karikatury a tudíž jsou i tak hrány (patrně jedinou hypotetickou výjimkou je role Ivy v podání přitažlivé Kristýny Leichtové), a neirituje. Stručně a jasně: možná to nejlepší a nejzábavnější, co Nova vyprodukovala za poslední desetiletí... 70 % ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Jako čtvrtý seriál řadím tenhle. Jak hodně uživtelů si nahodí kde jakou novou britskou kokotinu,která se stane kultem,ihned po první 6 sérii a natočí se zbydou ještě jedna mini série,te Comback se rozvíjí pořád a já si ho hned zamiloval. Jak se ten seriál objevil hend jsem si ho zamiloval. Tento odsuzovaný a zároveň obdivovaný seriál si mě hned získal. A proč? Není to dramatický seriál o bohatých a jejich problémemch nebo jiné naivní seriály z české produkce,která jsou pouze jenom odpadem. Tohle nemáte brát vážně,tohle je seriál u,kterého se máte zasmát a odpočinout a tohle se mi s ním pokaždé povedlo. Vtipy jsou skvělé tak i děje a výběr herců nezklamal. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (184)

  • V epizodě Souboj titánů (2008) v čase 8:46 říká fanynka Tomiho (Monika Žáková), aby se podepsal „Jarušce“. V epizodě Mrtvý muž (2009) se opět objevuje stejná fanynka (Monika Žáková), ale už se v čase 19:13 představuje jako Libuška Krobová. Kromě toho, když si už byla u Tomiho pro podpis, určitě by pak poznala, že se jeho bratr za Tomiho nevydává. (budivoj)
  • Když ve 24. díle 1. série "Rozzvod" Ozzák (Martin Dejdar) plánuje, jak se zbaví Marcelky (Dana Batulková), propíchne papír, na kterém je vyznačena Marcelka, nožem. V dalším záběru je však papír nepoškozen. (ELBobes)
  • V epizodě Cesta do Vtelna (2010) v čase 1:43 Ozzák (Martin Dejdar) říká, že jeho vyprané oblečení smrdí a že v něm večer nemůže k Žumpě. V epizodě Sliby chyby (2008) v čase 18:11 na otázku Marcelky (Dana Batulková), proč Ozzák necítí Loštický zázrak, Tomáš (Tomáš Matonoha) odpovídá, že Ozzák jednou na Moravě vypil nosem láhev slivovice, a tak má od té doby vypálené sliznice, takže by ovšem oblečení neměl cítit. (David7)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama