Reklama

Reklama

Inner Depravity

Krátkometrážní / Horor
USA, 2005, 10 min

Obsahy(1)

"Detailný" pohľad do mysle šialeného sexuálneho devianta, ktorého krutosť nepozná hranice únosnosti. (*CARNIFEX*)

Recenze (19)

choze

všechny recenze uživatele

Atmosférický, sadistický, krvelačný psycho-klípek bez příběhu, bez pointy. Brát vážně se to nedá (aspoň já se u některých "šokujících" scén jako ta s igelitkou plnou usekaných končetin musel usmívat), ale znechutí a zneklidní spolehlivě. Svým způsobem za pět. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Fred V. pravdepodobne zmeškal pár hodín , keď pred školskú tabuľu nabehol Rémy C. ! Maskot , ktorý svoje remeslo ovláda na výbornú a má nárok na vyučovanie. Každopádne snímok má ( okrem nutkania svojpomocne si vytlačiť oči ) nie smutných 10 , ale veselých 20 minút. Bizarre !!! ( ako bonus - parádna Slash / Mask ). ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Detailný" pohľad do mysle šialeného, sexuálneho devianta, ktorého krutosť nepozná hranice únosnosti. Veľmi realistický, zvrhlý snímok o psychopatovi, ktorý sa vyžíva v brutalite. Gore je skutočne veľmi pôsobivé. Po vzhliadnutí takéhoto filmu sa musí divák zamyslieť, KTO KURVA TOTO TOČÍ? - 75%. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

No konečne tu má aj tento "film" profil. Kto videl musí uznať, že sa to nedá objektívne ohodnotiť, pretože ide len o akési amatérske video v ktorom týpek predstavuje svoje zvrátené a úchylné predstavy. Na to, že ide o amatérsky počin je to dosť dobre natočené a dokážne to poriadne znechitiť. Hold ale je to len zvrhlé video.. nič viac. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

GOD IS DISABLED. Výcuc ze života (ne)normálního zabijáka. Krev, teror, mučení, smrt + psycho zvukovej doprovod. Nářez. Pro normální konzumenty by to byl audiovizuální teror. Otrlejší určitě potěší. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak přiznám se, že jsem byl opravdu mile překvapený a to především z celkového pojetí snímku. Podobné „chuťovky“ přímo zbožňuju a tak jsem s nebývalou radostí přijal tuto desetiminutovou sadistickou podívanou plnou hnusu, krve, solidních leč i přesto dost amatérských efektů a především výborných masek (viz náš zabiják). Již samotný začátek není pro slabé povahy a tak to zřejmě někteří poseroutkové ani nedokoukají dokonce, natož aby dokázali ocenit režisérovu kvalitu. Jen mi trochu vadili některé scény (efekty), kdy z nich umělost přímo vyzařovala. Osobně však vůbec nechápu, jak mohl někdo Rémy Coutureho kvůli tomuhle tahat k soudu. Kanaďané jsou vážně koko… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Milý denníček...samozrejme pochybujem, že si tento psychouš medzi intravenóznym podávaním drog a brutálnym fyzickým znehodnocovaním tiel mladých dám vedie záznamy. Minimálne zvláštny kraťas. ()

DodkaS 

všechny recenze uživatele

Už od začiatku sledovania tohto...ako to len nazvať...prostre krátkometrážneho hororu, som mala veľmi nepríjemný pocit, ktorý stále trvá. A o tom to má podľa mňa byť. Veľmi reálne podané a nechutné zároveň. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Znepokojující saďárna, která je strašidelně natočená a svou brutalitou předčí většinu gore/slasher/splatter/exploitation snímků z normální produkce. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Skutočne neviem čo nám týmto chcel básnik povedať a pravdu povediac to ani vedieť nechcem. Podstatné je, že som desať minút svojho života strávil pozeraním sa na akého si týpka, ktorý si svoj zjavný komplex menejcennosti vybíja na nič netušiacich slečnách. WTF kraťas ako sa patrí. ()

I.AM.NOT 

všechny recenze uživatele

ID má znechutit a ukojit choutky death/black/doom/power/violence metalové společnosti. To se mu daří, větší ambice však nemá. ()

Lobotomas 

všechny recenze uživatele

Wow, už to mám za sebou a teď to ještě nějak ohodnotit. Urřitě tě bych začal tím, že nevím jak na mě má snímek působit jako na diváka. Je to snad dokument zachycující brutalitu, či snad "černá" parodie? Nebo dokonce je to "pravé". Netuším co si o tom mám myslet. Ale když se na "to" podíváme zblízka zjistíme, že je to hrané jen na oko, protože se snímek sice jeví na první pohled brutálním, ale oběvuje se zde značná cenzura(masturbace na mrtvole bez pohledu ze předu) a brutalita je jen taková povrchní.. Pokud bych k Inner Depravity přistupoval jako k uměleckému snímku a měl ho tak ohodnotit, nemohl bych dát více něž jednu hvězdičku, protože filmy, které jsem ohodnotil více něž jednou hvězdičkou by mě ukamenovali. Závěrem bych chtěl říci, že Inner Depravity stojí za shlédnutí. Bude nejlepší když si uděláte obrázek sami... ()

BigLoser 

všechny recenze uživatele

Celkem hnus, nevidím důvod, proč hodnotit snímek více, než jednou hvězdou. Řemeslná kvalita je na nízké úrovni, hudba je celkem, jak to říct, jednotvárná až se mě postupně začala iritovat. Jednu hvězdu za snahu a práci autorů. ()

Audrina odpad!

všechny recenze uživatele

WTF???Hnusárna největší jakou jsem kdy viděla,nekrofilní,blbá,kdybych mohla dám odpad třikrát!!!ten kdo tohle natočil je fakt sick...Srbsky film se může jít zahrabat...fuj!!! ()

Reklama

Reklama