Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Provokativní a vášnivý milostný příběh zasazený do 20. let minulého století. Milionářská dcera Sapfó přijíždí na řecký ostrov Lesbos na své líbánky se svým manželem - umělcem Philem. Zde vzápětí potkává Helenu, dceru ruského archeologa, do které se ihned zamiluje. Během tohoto milostného trojúhelníku Sapfó propadá myšlence, že je reinkarnací bájné básnířky Sapfó. Nicméně naše moderní Sapfó si neuvědomuje, jak tragicky skončil příběh starověké Sapfó? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

VMa

VMa (hodnocení, recenze)

V závěrečných titulcích je uvedeno, že myš je živá a zdravá a jako domácí mazlíček režisérovy dcery. Možná jsem si nevšiml nějaké další, ale jediná myš, která se ve filmu kdy vyskytne, je ta bílá, která je předhozena hadovi (podle vybarvení pravděpodobně užovka červená), který je v skleněné pětilitrové láhvi zavěšené u stropu v tetovacím salonu - a ta těžko mohla natáčení přežít.

daFrog

daFrog (hodnocení, recenze)

Kdyby tenhle film natáčel nějáký pořádný štáb, mohl být minimálně dobrý. Takhle je to bohužel docela hrůza, která se s postupem času více a více utápí ve vlastní šťávě (nemohoucnosti).

Reklama

Reklama