Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Juliette, Florence a Marie jsou přítelkyněmi od dětství. Je jim mezi třiceti a čtyřiceti, ale to není vůbec důležité. Každá má své starosti, problémy a mají to štěstí, že si nezávidí a že naopak dokáží jedna druhou povzbudit nebo naopak, říct si někdy ne zrovna příjemnou pravdu jedna o druhé. Marie je lékařka a její manžel je umělec - malíř. Má tedy zaměstnání, které vyžaduje řád a preciznost. Stále ho velmi miluje a přesto jí "přejde přes cestu" filmový herec. Florence je atraktivní žena, která dělí svůj čas mezi práci v firmě a svým synem. Její manželství sice ochladlo, ale když se dozví, že muž má milenku, najde v sobě nečekanou sílu k rozhodnutí. Juliette je stále svobodná, jako advokátka shání klientelu a vedle toho i vyrovnaný vztah s mužem. Má neustále finanční problémy, a když je krize největší, řeší jí tím, že přečerpává konto nesmyslně drahými věcmi, které vůbec nepotřebuje. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

alpeew 

všechny recenze uživatele

Koukám, že na digitálních programech se stále častěji dají najít velice dobré věci - soudě dle názvu nepustila bych si tuto francouzskou komedii ani omylem! Humorné story tří kamarádek z různorodého prostředí v nejrůznějších životních situacích mne velmi pobavil. Bridget Jones má za kanálem zdrařilé následovnice... ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný pohodový snímek od francouzsko-belgických tvůrců. Osudy tří kamarádek jež by se skutečně mohly stát, natočené v pohodově věrohodném duchu. Hlavní představitelky půosbí příjemně jako opravdové tři kamarádky. Tomuhle říkám opravdu dobrý snímek. 70% "S tebou? Vždyť si měl beďary, brejle jak dva popelníky, vypadal si jak omyl přírody." ()

Reklama

A. Murray 

všechny recenze uživatele

Film který pobaví a neurazí. Nečekejte nic velkého, ale rozhodně si u filmu odpočinete. Pěkná Francouzská komedie na příjemně strávený večer po práci. Dabing: Martina Menšíková, Kateřina Brožová, Simona Postlerová, Jan Šťastný, Lumír Olšovský, Ivan Jiřík, Svatopluk Šuler, Daniel Rous, Stanislav Lehký, Luděk Nešleha Vedoucí dramaturg: Alena poleďňáková Překlad: Jolana Kubíková Dialogy: Alena Fišerová Zvuk: Zdeněk Dušek Režie: Jitka Vacková vyrobilo: Česká Televize 2007 ()

Horác 

všechny recenze uživatele

S manželem sice sex mám, ale už mi to nic neříká. Tak se u toho pro jistotu už ani nehnu. Čekám, až se udělá, dívám se při tom do stropu, nebo z okna. Někdy přemýšlím, co namažu na chlebíčky a co je potřeba nakoupit....Nojo, to jsem z toho filmu vybral vlastně dost atraktivní část. Ve skutečnosti jsem otrávenej. A nebo je to možná tím, že čt2 dala dva večery po sobě ve stejném čase podobnou vztahovou tlachárnu. Mě to nebavilo. Kdyby to aspoň bylo francouzsky s titulkama, třeba by na člověka dýchla atmosféra. Ale "dobrodiní" dabingu všechno kouzlo odstranilo (bylo-li tam nějaké). Přežil jsem to jen díky té pohledné blondýnce. ()

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Takový Sex ve městě po francouzsku. Názorné příklady, jak na první pohled excelentně fungující vztahy mohou uvnitř zmírat a usychat. Nevím, zda to byl režisérův záměr, ale všechny tři hrdinky ztělesňovaly různé živly (oheň, voda, vítr), stejně tak barvou vlasů. Mnohé jejich názory na život a muže sdílím, dámské dýchánky obvykle o tomto jsou:-) Manžel Florence byl strašný nadutec a mašina hovořící ve frázích, naopak milý byl Mariin manžel. Herci mi nijak neučarovali, ale mělo to styl a eleganci pro Francii tak typickou. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama