Reklama

Reklama

Sweet Tooth

  • USA Butcher's Hill
všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2008, 9 min

Recenze (6)

mosnak 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je opravdu hlína - režisér asi jako dítě strašně moc miloval Jeníčka a Mařenku :-) protože jinak si nedovedu představit proč je nechal ve svém krátkometrážním snímku takhle zmasakrovat - každopádně síla za 80% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No, tak akože... okej. Pre mňa trochu nečakaná variácia na Janka a Marienku. Ale potešila, lebo niečo podobné nevidím až tak často. V každom prípade, môže to aspoň poslúžiť ako dobré ponaučenie pre všetky nezbedné detičky, že nemajú kradnúť koláčiky v cudzích domoch. Konečne krátky horor, ktorý je postavený na morálnom základe :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nová doba sebou přináší i potřebné „prokrvení a nový habit“ starých pohádkových příběhů. Nejrůznějších podob o Jeníčkovi a Mařence jsem viděl už několik, tady se spratci nespokojí jen s loupením perníčků, ale stříbrné příbory se přece taky hodí do „rodinného rozpočtu“ a tak není divu, že jejich chování pěkně nasere ježibabu se sekáčkem v ruce. Navíc její příbytek skrývá celou řadu překvapení…No pravda, líbilo se mi to. Takové netradiční zpestření nedělního poledne. 60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bolo porušené veľké pravidlo hollywoodskeho kódexu ( kvôli spoilerom nekomentujem ). Kde ste páni mravokárcovia, vy pokryteckí sonovabičes? Veď každá druhá knižná rozprávka pre deti, obsahuje podobné zvraty. ()

Reklama

Reklama