Reklama

Reklama

Komédia o jednej smoliarke, jednom únose a čare Vianoc, ktoré všetko zlé na dobré obráti. Alebo nie?
Gertrude „Trudie" Chandlerová je typická smoliarka. Pracuje v reštaurácii, no práca ju nebaví. Rodičia jej ustavične vyhadzujú na oči, aká je neschopná. Ako sa dalo čakať, šéf ju tesne pred vianočnými sviatkami vyrazí. Je z toho zúfalá, priateľ sa s ňou rozišiel a ku všetkému sa má dostaviť na rodinnú oslavu. Keďže tuší, že rodičia by si na nej znovu zgustli, naštve sa a rozhodne sa im dokázať opak. Preto unesie jedného zo zákazníkov, Davida Maritna na rodinnú oslavu... (TV JOJ)

(více)

Recenze (56)

3n3my 

všechny recenze uživatele

O čosi menej sladkosti a o niečo viac reality, a na vianočný TV film by to celkom ušlo. Takto mám len zmiešané pocity, keď dobré momenty striedali slabé až trápne. Ale pokiaľ si chcete popri vianočnom zhone len oddýchnuť, tak pridáte asi o jednu hviezdu viac. A plne súhlasím s LIVINGDEAD, že hlavná dvojica k sebe veľmi nepasovala. ()

andrew88 

všechny recenze uživatele

Skvělá vánoční romatická komedie, která má myslím jedinečný námět. Je super, že zde hraje představitelka Sabriny Melissa Joan Hart, která je pro romantické komedie docela netypická ( třeba už poněkud svou obtloustlou postavou). Melissa komedii dodává humor navrch a zápletky jsou taky docela vtipné. Když si pustíte na Vánoce, tak nebudete litovat. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Dejte mi vánoční film se sněhem, krásnou romantickou chatou (uměl bych si tam představit skvělého Silvestra) a levnou romantickou zápletkou a máte jistotu minimálně tří hvězdiček. Vzhledem k tomu, že byl tento film strukturálně dost podobný filmu "Přežít Vánoce" (Ikdyž tam ten se mi líbil víc), dávám čtyři hvězdy. Protože prostě umí vyvolat krásnou vánoční atmosféru. A že je podbízívý a klišovitý?... No Bože. PS: Nepotřebuji něco těžkého na to, abych poznal, jak nádherné Vánoce jsou. Mně stačí málo k vánočnímu štěstí a pohodě. PPS: Příjemně zahrál Mario López. Ale nevím, zda to nebude herec jen jednoho typu role. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si tímto filmem navodil vánoční atmosféru už v srpnu a kupodivu mi to nevadilo. Ba naopak, příjemná oddychovka, kde víme jak to celé skončí, ale cesta ke zdarnému konci nás pobaví. Alespoň já byl spokojen a dostal přesně to, co jsem očekával... ale abych nebyl pouze nekritický, tak musím uznat, že ke konci docházela šťáva. P.S. Nevím proč mi hlavní hrdina připomínal sportovního komentátora Roberta Zárubu za mlada :-) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to laciné, ujeté, nereálné a v podstatě je to celé blbina, ovšem nečekaně zábavně střelená. Trudie totiž nemá jen den blbec. Ona má život blbec. A zoufalé ženy, jak známo, dělají zoufalé věci. Třeba coby servírky unášejí hosty z restaurace a nutí je před rodinou předstírat, že jsou milenci. Je samozřejmě jasné jak to dopadne, jsou přece Vánoce, a jsme v romantické komedii, ale tentokrát se švarný jinoch, k divákově radosti, nedá lacino. Milé, zábavné a pro Vánoční podvečer jako stvořené. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama