Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sprotte, Trude, Frieda a Wilma tvoří nerozlučnou čtyřku, ačkoliv je každá z nich úplně jiná. Proti nim stojí jako nesmiřitelní soupeři parta kluků, se kterými se věčně hašteří. Jednoho dne se však přihodí něco neskutečného: na oblíbené maskotky dívčí party, slepice, si začala brousit nůž babička! Dívkám teď nezbývá nic jiného, než požádat jejich konkurenty kluky, aby jim pomohli s odvážnou akcí na záchranu slepic... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Dětské dobrodružství o záchraně starých slepic, které střeží pistolí a nožem skvěle vyzbrojená babička, proti jejímuž záměru, podříznout drůbeži útlé krky, se spojí znepřátelené party Pygmejů a Divokých slepic. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Určite by sa to páčilo aspoň nejakým dievčatám pod 10 rokov, tipujem. Ten námet nie je originálny a obsah ničím nový, ale vzhľadom k tomu, aké braky často produkujú Nemci je to v pohode. Film má typickú rodinnú - nie bezkonfliktnú atmosféru s nádychom letných dobrodružstiev a nejakým poučením. Osobne si myslím, že je vydarenejší než napr. Maharal. ()

Reklama

Brion.y 

všechny recenze uživatele

Pipky v akcii? WTF? Ja som zažila osudový stret s českou verziou, ale po zhliadnutí súdim, že to nie je nemecký film len tak pre nič za nič. Keď raz budem mať potrebu vzdelávať týmto spôsobom svoje takmer -násťročné deti, tak im zoženiem originál...ale najprv sa tie krvilačné beštie budú musieť prehrýzť edukatívnejšími filmami (a pokiaľ ich aj potom bude toto baviť, tak opakujem...len v nemčine...) ()

whack 

všechny recenze uživatele

Dievčatá, ktoré majú to šťastie, že ešte nie sú trestne zodpovedné, zachraňujú sliepky, rozbíjajú bagre, kempujú v lese a podnikajú iné dobrodružstvá v prírode... čo sa na tom komu nepáči? Závidíte, že ste prepásli mladosť v betónovej kobke mesta, čo :) ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Určitě to není film filmů, ale je to aspoň o něčem oproti dalším dílům. Prostě podívaná pro děcka. Mě osobně se to líbilo. Nápad je to dobrý. Holky které ze srdce nenávidí kluky a věčně proti nim něco mají. Ale pak přijde na řadu babička a chce zabít slepice, které děvčata milují. A tak jim nezbývá nic jiného, než o pomoc požádat své rivaly =) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 13. července do 18. září 2005 v německé spolkové zemi Severní Porýní-Vestfálsko, a to ve městech Bergisch Gladbach, Kolín nad Rýnem, Düsseldorf a Xanten. (GASTON73)

Reklama

Reklama