Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Realitný magnát Hamilton Lux stavil na rozvoj starosvetského prímorského letoviska Full Moon Bay, no pri plnení jeho zámerov sa stretne s nečakanými prekážkami. Daniel Wilder je rybárom už celý život a zároveň vlastníkom nehnuteľnosti, s ktorou má Lux veľké plány. Preto sa Lux rozhodne miestne vody zamoriť toxínom, ktorý usmrtí celý podmorský život, v snahe zlikvidovať rybársky priemysel a zbaviť sa tak Daniela. Žiaľbohu, chemické prostriedky na žraloky reagujú tak, že sa zvyšuje ich agresivita. Bez rýb na kŕmenie sa útočnosť žralokov na človeka rýchle zvyšuje. Lux využíva mediálnych kontaktov a snaží sa presviedčať, že útoky žralokov sú náhodné. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

Tak ci tak , no az take slabe hodnotenie si tento film nezasluzi . V prvom rade sa nejedna o nekvalitny kino film s vysokym rozpoctom , ale slusne natoceny tv film a malym rozpoctom . V druhom rade , digitalna stranka ako samotne zraloky a ich utoky niesu vobec trapne zobrazene a taktiez niesu prehnane . Na Zralociu Svorku treba pozerat ako na tv film a nie ako na film , ktory sa chce co i len trochu priblizit k Celustiam , alebo ich kopirovat . V celku sa jedna o dobre zvladnuti tv film ()

jprmusic odpad!

všechny recenze uživatele

Přímořské letovisko Full Moon Bay se vyznačuje jednou zvláštností - všechny osoby v něm žijící trpí určitým stupněm demence. Nejvíce se tato choroba projevuje tím, že zde lidé padají do vody zásadně nepochopitelným způsobem a většinou z nepochopitelných důvodů. Dalším zajímavým faktorem v tomto letovisku je to, že tu nikdy nikoho nepostrádají, takže když zmizí tři lidé (včetně plavčíka), nikdo je nehledá. Není tedy divu že hlavní záporák správně předpokládá, že s místním osazenstvem nebude mít při realizaci svých ďábelských plánů problém. Ale to se šeredně spletl ...... . Přiznám se, že při pohledu na obtloustlou D.Hannah a její herecký výkon se mi chtělo zvracet. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Žraločí, nebo řekněme všeobecně animal horory mám docela rád, ale tento extrémně nudný kousek jsem měl opravdu problém dokoukat... Ani nejde o dost špatně hrající herce, nudné a prakticky pořád stejné útoky žraloků, klasiky kýčovitý děj, ale o neuvěřitelně přepálenou stopáž... Více než dvě a půl hodiny je opravdu na takovýto film masakr... A co v takové sračce dělá Daryll Hannah? ()

DEMON odpad!

všechny recenze uživatele

Napriek uvalenemu scenaru a slabym hereckym vykonom som bol ochotny filmu dat aspon 1*, ale neskutocne premrstena stopaz este podporena reklamami komercnej tv a uvaleny koniec ma prinutili ist s hodnotenim este nizsie. Je smutne, ak je na celom filme schopna len herecka v ulohe vedkyne (fyzicky, nie hereckym talentom), ale nie dej, ci postavy, ci rezia. ()

Attta odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takhle příšerný film jsem dlouho neviděl. Jako divák jsem nevěděl jestli raději nemám odejít a nebo se začít smát nad zpracováním, ale i scénářem filmu. Všechno je na tom filmu tak okaté a ohrané a špatně natočené a to nemluvím o příšerné animaci žraloků. Nejprve jsem si říkal, že v tom něco bude, že přeci nikdo nemůže natočit takhle film, ale ono v tom nakonec nic nebylo, jen prostě hrůza. Zbytečně dlouhé, logicky na tom byl scénář velice příšerně, útoky žraloků pořád dokola. A to musím říct, že jsem fanda "žraločích" hororů, ale tohle bylo utrpení. V průběhu filmu jsem se musel několikrát přemlouvat abych to dokoukal do konce. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama