Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Komedie, hodnocení spíše k průměru...hmm...co od takového filmu na čsfd očekávat? Především výbornou zábavu, kde pokud nejste debil, anti-humorový typ nebo sériový vrah, tak se příjemně a pohodově pobavíte. Debily myslím především odborníky, který takovéto typické komedie sráží do kolen tak důrazně, až je to k pláči. Proto jsem se zdejším hodnocením neřídil a upřeně se těšil, s čím tvůrci ke mně dorazí. Sex Drive je nakonec naprosto typická komedie, kde pár scén nezapomenete. A tak to má být. Proč z toho dělat něco víc, něco míň, když této komedii evidentně zlatý střed bohatě stačí? ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Ze začatku to vypadalo na další teenagerovskou ne moc dobrou komedii plnou trapren, nakonec se vytáhlou ve velmi slušný mix Road Tripu a Eurotripu s více, či méně zajímavými sekvencemi. Kultura Amishů byla velice přínosná pro film a velice vtipná, Seth Greene zaválel, jinak i tři mladí hlavní hrdinové docela obstáli ve svých rolích a celkově příjemná věcička co nenaštve. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Přes dvě hodiny děje, který je předvídatelný jako bezdomovcův výběr mezi Okenou a Mr. Properem, a přesto to není nuda. Sex Drive se totiž nebere od samého začátku ani na chvíli vážně, a tak si může dovolit prakticky cokoliv od umlácení králíka až po orální sex se žvýkačkou. Sean Anders má talent a koriguje scénář s takovým nadhledem, že mu může spousta žánrových kolegů políbit zadek. Hlavní hrdinové jsou sympaťáci od kosti, Amanda Crew dodává romantické lince trochu neotřelého šarmu a báječný James Marsden zas a znovu ukazuje, že si ze sebe milerád udělá legraci a troufne si i na... kdepak, tenhle spoiler neprozradím. ;) Každopádně zatraceně výživná old-school komedie, která nikdy nepřešlápne čáru nechutnosti a i ty největší sprosťárny podává vcelku vkusně. A těch pár "Tits & Dicks" momentek taky pobavilo. 7 s velkým plusem. P.S.: Kobliha má náběh na kult. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Solidní jízda, už dlouho jsem neviděl teen komedii na takovéto úrovni. Začátek je prdel, ke konci to de lehce na city, jako v každé teen a konec na parkovišti je good :) Na nic si to nehraje, de si to pěkne po svém a navíc přítomnost Fall Out Boy, Setha Greena a ujetého Jamese Marsdena, takže pro mě 4* ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, které si na nic nehrajou. Proto mě překvapil Sex Drive - čistá teen road movie od puberťáků pro puberťáky. Nevím jak kino-verze, ale v té UNRATED se dočkáté všeho - aktuálních fórů, fekálního humoru, nádherných (nahých) slečen, sexu... No prostě vše co bere puboše je na svém místě, snímek drží skvěle pohromadě a ani chvíli nenudí... Nemám proč nedát 3 hvězdy. I refuse to be embarrassed by a car that looks like a Trapper Keeper. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Potom, co Iana trefí horké víčko od nádobky na chladící kapalinu v motoru, má Ian vypáleno na čele "HOT". To je ale nesmysl, správně tam má být zrcadlově vypáleno "TOH". (c.tucker)
  • Film je natočen na motivy knihy "All the Way" od Andyho Behrense. (Dlee)
  • Ve filmu je překvapivé množství speciálních efektů, což si vyžádala skutečnost, že byl natočen na Floridě. Většina těchto speciálních efektů zahrnovala odstranění palem v pozadí. (veronikajel)

Reklama

Reklama