Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Komedie, hodnocení spíše k průměru...hmm...co od takového filmu na čsfd očekávat? Především výbornou zábavu, kde pokud nejste debil, anti-humorový typ nebo sériový vrah, tak se příjemně a pohodově pobavíte. Debily myslím především odborníky, který takovéto typické komedie sráží do kolen tak důrazně, až je to k pláči. Proto jsem se zdejším hodnocením neřídil a upřeně se těšil, s čím tvůrci ke mně dorazí. Sex Drive je nakonec naprosto typická komedie, kde pár scén nezapomenete. A tak to má být. Proč z toho dělat něco víc, něco míň, když této komedii evidentně zlatý střed bohatě stačí? ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

První půlka je hodně zábavná (např. chodící Kobliha s penisem), jenže v té druhé to jde do háje. Kříží se to romantikou, nereálností, přejetým a později i umláceným zvířetem (nenávidím ubližování zvířat) a dokonce i trapným závěrem s Ianovo bratrem, který po celou dobu filmu imitoval Stiflera (Wtf?!) ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Až na pár zbytečných nechuťáren vlastně docela příjemný překvapení. Hlavní ženská hrdinka se mi líbila, což je u podobných filmů základ, druhý dva klucí sympatičtí blbbouni, super kára a skvělé vedlejší postavy, často doslova geniální (Amish Seth Green). Já si prostě na podobné filmy celkem potrpím, Sex Drive se tedy vedle Eurotripu a Prciček řadí do mé guilty pleasure skupinky teenage odpaňicovacích komedií. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Tak o tom že to je zábavné nieje pochýb, ale niečo my tam tam chýbalo, aby som tomu mohol dať za 5*................... Soundtrack: 1. "Let's Get it Up" - AC/DC ,2. "Got You (Where I Want You)" - The Flys ,3. "The Moment" - X5 ft. Mr. Fang ,4. "Nasty Girl" - Nitty ,5, "All Shapes and Sizes" - The Lucky Stars ,6. "Time to Pretend" - MGMT ,7. "You Better Do Better Than That" - Candy Chase ,8. "Life is Beautiful" - Vega4 ,9. "Grand Theft Autumn/Where Is Your Boy" - Fall Out Boy ,10. "Message from Yuz" - Switches ,11. "Bang Bang to the Rock 'N Roll" - Gabin ,12. "My Perogative" - Bobby Brown ,13. "Cramming for College" - Pornosonic ,14. "Give Up?" - Hot Hot Heat ,15. "Danger Zone" - Kenny Loggins ,16. "Flying High" - Jem ,17. "Disco Inferno" - The Trammps ,18. "Atlantis" - Donovan ,19. "Can't Fight This Feeling" - REO Speedwagon ,20. "Life is Beautiful" - Vega4 ,21. "Porcupine Jacket" - Tramps and Thieves ,22. "I Don't Care" - Fall Out Boy , ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení v podobě (nejen) teenagerovské komedie. Opět jsem neočekával nic než jen obyčejnou komedii s uhozenými vtipy, ale nestalo se tak. Tedy abych to uvedl na pravou míru, tak té uhozenosti tam je dostatek, ale film dokáže opravdu pobavit. Příběh není vůbec špatný a na komedii je vlastně vydařený. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Potom, co Iana trefí horké víčko od nádobky na chladící kapalinu v motoru, má Ian vypáleno na čele "HOT". To je ale nesmysl, správně tam má být zrcadlově vypáleno "TOH". (c.tucker)
  • Kapela, ktorá vystupuje na amišskom festivale Rumspringa, je Fall Out Boy. Objavuje sa aj v poslednej scéne behom tituliek. (QooBo)
  • Dva asistenti výroby strávili dva dny věšením všech bot na strom, na který pověsili boty v celkové hodnotě 1 000 amerických dolarů. (veronikajel)

Reklama

Reklama