Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říct běžná teen komedie o jednom chystaném "zasunutí", ale ... Pěkně, citlivě, vtipně natočené. Divák se dočká chvílemi trošku Road Tripu, Prciček a Superbadu. Hláška "What's up. What's up" je neuvěřitelná. Takže co jsou pro mě pilíře snímku? Příjemné postavičky, které řeší obyčejné místy i neobyčejné problémy, pěkné holky (hlavně tedy Amanda Crew), vedlejší chuťovky jako Ezekiel Seth Green ve své životní roli. Zkrátka já zklamán nebyl a Sex Drive mi velmi pohodově zaplnil sobotní večer. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Tezko rict jak vypada normalni theatrical version, ale unrated edit byl docela povedeny ulet. Vsude okolo naprosto randomne se promenadujici naked playboy girls s ultimate narazniky, obcas zaber na nejaky extra velky cerny penis (OK, tak bez toho bych se klidne obesel) a sem tam i backstage zabery aniz by to narusovalo beh filmu. Sice se vam na zacatku dostane vtipneho intra tvurcu o tom, ze byste se meli nejdriv podivat na normalni verzi, ale kaslete na to, tohle je good stuff. Sympaticti hlavni hrdinove, beautiful hlavni girl, sexy vsechny ostatni girls, dostatecny pocet vtipnych scen. Bohuzel se to misty nevyhne pro podobne filmy tolik typicke stupidite. Napada me prirovnani k memu oblibenemu Eurotripu, ktery ale ve sfere over-the-top sex komedii stale vede. 5/10 ()

Reklama

havLord 

všechny recenze uživatele

Úplně jsem měl husí kůži, jak byli borci v hlavních rolích nesympatický a na loket ..... Ian, to je ufňukaná přecitlivělá baba, ostuda našeho plemene. Což je k pláči, ne xmíchu. Lance je ten nejodpudivější metrouš s naprosto zápornym sexappealem, neexistuje, že by měl u žen vůbec nějakej, natož takovej, úspěch. No way. Komedie nevtipná, vtipy nedotažený, neoriginální, stupidní gagy, urážející moji inteligenci. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Přijeď za mnou a budeš mít jízdu se vším všudy….. Je mu 18 a ještě neměl holku. Tak se z lidí stávaj teplouši. Ještě že má kámoše (zajímavá role pro C. Duke). Komedie, která pobaví a nesnižuje se ke zbytečným ,,vopruzárnám“. Prostě jde jen o to, vyvenčit brko. Dojde i na trapné situace, ale to k životu patří. A ti, kterým je tato komedie určená především, by mohli vrnět blahem. A včas zjistí, o čem ten chlapskej život opravdu je. PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná dávka typického amerického klišé na bázi ztráty panictví, kde jdou po sobě navzájem dost předvídatelné scény, ale na druhou stranu hraje skvělý soundtrack a James Marsden byl fakticky na zabití (v tom dobrém slova smyslu). Zkrátka učebnicový příklad americké komedie, která ničím nepřekvapí, ale ani neurazí. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Mitsubishi Eclipse, ve kterém jezdí Andy (Charlie McDermott) a Randy (Mark L. Young), je totožné s vozidlem, které se objevilo ve filmu Rychle a zběsile (2001). (DoMoS)
  • Kapela, ktorá vystupuje na amišskom festivale Rumspringa, je Fall Out Boy. Objavuje sa aj v poslednej scéne behom tituliek. (QooBo)
  • Na začátku filmu přijde Rex (James Marsden) vzbudit Iana (Josh Zuckerman) a stáhne mu a zahodí deku. V následujícím zaběru je ale Ian opět přikrytý. (Cheeker)

Reklama

Reklama