Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Sakra! Tak tohle bylo tak vtipný, až jsem téměř padal ze židle. 18-ti letý panic si píše na chatu s krásnou slečnou, která ho pozve na různé hrátky a tak se tento teenager vydává za ní. Zdá se to být povědomé? Ano, něco podobného jsme viděli v Eurotripu. Eurotrip byl vtipný, ale co se týče zábavnosti nesáha filmu Sex Drive ani po paty. Viděl jsem verzi Director's cut, která má 130 minut. Neni to moc na komedie něco málo přes dvě hodiny? Tuto otázku jsem si na začátku pokládal. Myslel jsem, že to bude vtipné první půl hodinu a potom bude procento zábavnosti pomaloučku k nulovému bodu. Ale pozor! Je to vtipné po půl hodině, je to vtipné po hodině a co víc, ba dokonce i po hodině a půl je to vtipné. Při některých scénach jsem se smál nahlas. Dokonce mi to nedalo a nějaké scény jsem si pouštěl párkrát dokola a slzy smíchu se jen řítili po tváři. Po skončení jsem nevěřil tomu, že to opravdu šlo přes dvě hodiny. Tak moc jsem se bavil, že mi to uteklo jak voda. Jakoby to šlo hodinu a půl. Herecké obsazení se zkláda ze 70% (pro mně) z neznámých herců, kteří mně docela překvapili. Největší třešničkou na dortu pro mně byl ovšem 35-ti letý James Marsden. Kdyby jeho v roce 1999 vybrali tvůrci American Pie do role Stifflera, tak by lehce nahradil Seanna Williama Scotta. Přemýšlím, jestli se na to nemám jít podívat znovu. Tohle opravdu stojí za to!!! ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, které si na nic nehrajou. Proto mě překvapil Sex Drive - čistá teen road movie od puberťáků pro puberťáky. Nevím jak kino-verze, ale v té UNRATED se dočkáté všeho - aktuálních fórů, fekálního humoru, nádherných (nahých) slečen, sexu... No prostě vše co bere puboše je na svém místě, snímek drží skvěle pohromadě a ani chvíli nenudí... Nemám proč nedát 3 hvězdy. I refuse to be embarrassed by a car that looks like a Trapper Keeper. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Nádherné. Perfektní. Osobité. Geniální. A hlavně velice vtipné. Od filmu jsem toho příliš nečekal, jen jsem věděl, že to má být o cestě za ztrátou panictví, ale co jsem viděl, to mě dostalo totálně do kolen a jakmile jsem začal hrát s tvůrci jejich hru, což bylo prakticky od první scény filmu, tak jsem pochopil, že tenhle film je geniální a že ho nelze odbít jen nějakým suchým konstatováním "další napodobenina Prciček". Já v tom vidím hodně originální a velice zajímavou teenagerovskou komediální road movie, u které jsem se hodně solidně pobavil a která mě několika fakt povedenými fórky a hláškami totálně odzbrojila a rozesmála, za všechny budu jmenovat například webové stránky "močícíženy.com" nebo hlášku "Ta kobliha má pravdu, měl bys jí poslechnout" (možná ta hláška zněla trochu jinak, nevybavuji si to konkrétně). Já jsem se prostě bavil, a jakmile se objevil na scéně geniální Seth Green jako vousatý amish, tak bylo vymalováno, pro tohoto herce mám slabost už od filmu "Ruka zabiják" a tady prostě a jednoduše exceloval, jeho sarkasmus a suchý humor byl jednou z nejvtipnějších částí filmu. Mám pocit, že už snad ani není co dodat, tato komedie na mě zafungovala naprosto dokonale a není důvod jí jakkoliv ubírat na hodnocení, jak už jsem několikrát napsal, když se mi nějaký film maximálně líbí, tak tam neváhám napálit maximální hodnocení. Takže je to za pět hvězd a tvůrcům patří poděkování za to, jak perfektně mě dokázali pobavit a potěšit. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie, která si jde od začátku za svým...ano, bude to často hodně trapné, ale i tak se budete za břicho popadat :D a někdy Vám přijde, že je tam opravdu už moc těch nechutností (například určité zvuky), ale celkově je to nadprůměrná komedie. Půl hvězdy za Unrated verzi, která je hlavně zajímavá na tomhle filmečku. Marsden si svoji roli užíval :-). ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná dávka typického amerického klišé na bázi ztráty panictví, kde jdou po sobě navzájem dost předvídatelné scény, ale na druhou stranu hraje skvělý soundtrack a James Marsden byl fakticky na zabití (v tom dobrém slova smyslu). Zkrátka učebnicový příklad americké komedie, která ničím nepřekvapí, ale ani neurazí. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Film je natočen na motivy knihy "All the Way" od Andyho Behrense. (Dlee)
  • V Americe vyšla na DVD "necenzurovaná" o 20 minut delší verze. Během celého filmu se po okolí náhodně procházejí polonahé slečny. (Pumiiix)
  • Kapela, ktorá vystupuje na amišskom festivale Rumspringa, je Fall Out Boy. Objavuje sa aj v poslednej scéne behom tituliek. (QooBo)

Reklama

Reklama