Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto uchylacka stupidni komedie s neskutecne ohranym pribehem, ostatne to se ale dalo podle nazvu cekat. A taky me v tom utvrdily samotny tvurci, ktery hned na zacatku uvedou film a hezky vysvetli, co ze to stvorily za uchylarnu. Jenze krome toho je to taky kurevsky vtipny, vetsi cast filmu je pojata jako road-movie, takze se film nikde dlouho nezdrzuje, je tu spousta skvelejch vedlejsich postav, brutalni hlasky, sem tam naka prasacka scena a kdyz uz je zaber na kozy, tak je asi tak petkrat dyl nez by clovek cekal. A to ani nemluvim do obrazu asi dodatecne vlozeny hromade nahejch holek, ktery se jednou za cas hezky probehnout. Bohuzel tu je i par detailnich zaberu na cernou kladu bez kterejch bych se obesel. No a obsazeni je paradni, vetsinu hercu sice neznam, ale jsou to spravny sympataci a Marsden je ultimatni. A na to ze ma film na komedii prehnanejch 130 minut fakt rychle utece. A pockejte si po titulcich, je tam jedna brutalni vychcavka, ktera pekne nasere. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, které si na nic nehrajou. Proto mě překvapil Sex Drive - čistá teen road movie od puberťáků pro puberťáky. Nevím jak kino-verze, ale v té UNRATED se dočkáté všeho - aktuálních fórů, fekálního humoru, nádherných (nahých) slečen, sexu... No prostě vše co bere puboše je na svém místě, snímek drží skvěle pohromadě a ani chvíli nenudí... Nemám proč nedát 3 hvězdy. I refuse to be embarrassed by a car that looks like a Trapper Keeper. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Mnoho jednotlivých scén funguje na výbornou, ale jako celek to dost drhne. Hlavní postavy moc zajímavé, či zábavné nejsou, navíc teda spousta vět na mě působila jako plkání o ničem (without balls, asi jak to píše Beky). Za to vedlejší postavy, to je smršť cool hlášek (Andy a Randy), ironie (boží Seth Green) a grimas, pohybových dovedností a nadávek (James "Cyclops" Mardsen). Ale jako chechat se nějaký obří koblize vážně nebudu. Několik momentů si klidně pustím znovu a znovu, ale celej film bych už nedal. 19 miliónů dolarů(rozpočet)/14,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Soudě dle nehodnocené verze, s kterou si tvůrci vyhráli opravdu do sytosti, ať už prvnotním "rantem" na téma rozdílů theatrical / unrated verzí, když v průběhu filmu prostě projde záběrem nahá ženská (jen tak, vložená green screenem ještě k tomu), když je občas slyšet štáb, jak se řehtá nebo jsou slyšet výrazy jako "cut" a podobné prorážení 4. stěny. Navrch toho je tu pohodová road movie, zjednodušená, tak jak to v dnešní době bývá, ovšem nijak ochuzená o vtipné scény. Plus skvělý popis "friendzoned" statusu. A full-frontal-nudity je zde použita převážně k tvorbě vtipu, nikoliv k... no však víte. Oddychová komedie, svým způsobem protipól klasických nefekálních teenage komedií, kde to ovšem není na škodu. Road movie kvalitní, se správně různorodými postavičkami, ačkoliv některé jsou vyloženě stereotypní. Z ostatních bych vypíchnul hlavně Setha Greena jako správného Amishe a ty dva týpky, co se snažej nabalit každou holku co potkaj. Ty jejich dialogy jsou fakt humot. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie, která si jde od začátku za svým...ano, bude to často hodně trapné, ale i tak se budete za břicho popadat :D a někdy Vám přijde, že je tam opravdu už moc těch nechutností (například určité zvuky), ale celkově je to nadprůměrná komedie. Půl hvězdy za Unrated verzi, která je hlavně zajímavá na tomhle filmečku. Marsden si svoji roli užíval :-). ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • V Americe vyšla na DVD "necenzurovaná" o 20 minut delší verze. Během celého filmu se po okolí náhodně procházejí polonahé slečny. (Pumiiix)
  • Film je natočen na motivy knihy "All the Way" od Andyho Behrense. (Dlee)

Reklama

Reklama