Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Solidní jízda, už dlouho jsem neviděl teen komedii na takovéto úrovni. Začátek je prdel, ke konci to de lehce na city, jako v každé teen a konec na parkovišti je good :) Na nic si to nehraje, de si to pěkne po svém a navíc přítomnost Fall Out Boy, Setha Greena a ujetého Jamese Marsdena, takže pro mě 4* ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, které si na nic nehrajou. Proto mě překvapil Sex Drive - čistá teen road movie od puberťáků pro puberťáky. Nevím jak kino-verze, ale v té UNRATED se dočkáté všeho - aktuálních fórů, fekálního humoru, nádherných (nahých) slečen, sexu... No prostě vše co bere puboše je na svém místě, snímek drží skvěle pohromadě a ani chvíli nenudí... Nemám proč nedát 3 hvězdy. I refuse to be embarrassed by a car that looks like a Trapper Keeper. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě klasická, předvídatelná teen-comedy o cestě nesmělého panice za vytouženým "zásunem". Avšak tentokrát v mnohem lepším provedení, ve kterém se tvůrci nebojí přitlačit na pilu ale na druhou stranu se snaží tvářit v rámci možností reálně a nelijou na hrdiny zbytečné litry tělních tekutin. K výsledné velice dobré zábavě přispívá výborný výběr herců, kde svým výkonem překvapí hlavně James Mardsen a některé opravdu povedené a vtipné scény. Jen ta necenzurovaná verze, kterou jsem viděl je přehnaně dlouhá a přitažená (nejen) za vlasy. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Nádherné. Perfektní. Osobité. Geniální. A hlavně velice vtipné. Od filmu jsem toho příliš nečekal, jen jsem věděl, že to má být o cestě za ztrátou panictví, ale co jsem viděl, to mě dostalo totálně do kolen a jakmile jsem začal hrát s tvůrci jejich hru, což bylo prakticky od první scény filmu, tak jsem pochopil, že tenhle film je geniální a že ho nelze odbít jen nějakým suchým konstatováním "další napodobenina Prciček". Já v tom vidím hodně originální a velice zajímavou teenagerovskou komediální road movie, u které jsem se hodně solidně pobavil a která mě několika fakt povedenými fórky a hláškami totálně odzbrojila a rozesmála, za všechny budu jmenovat například webové stránky "močícíženy.com" nebo hlášku "Ta kobliha má pravdu, měl bys jí poslechnout" (možná ta hláška zněla trochu jinak, nevybavuji si to konkrétně). Já jsem se prostě bavil, a jakmile se objevil na scéně geniální Seth Green jako vousatý amish, tak bylo vymalováno, pro tohoto herce mám slabost už od filmu "Ruka zabiják" a tady prostě a jednoduše exceloval, jeho sarkasmus a suchý humor byl jednou z nejvtipnějších částí filmu. Mám pocit, že už snad ani není co dodat, tato komedie na mě zafungovala naprosto dokonale a není důvod jí jakkoliv ubírat na hodnocení, jak už jsem několikrát napsal, když se mi nějaký film maximálně líbí, tak tam neváhám napálit maximální hodnocení. Takže je to za pět hvězd a tvůrcům patří poděkování za to, jak perfektně mě dokázali pobavit a potěšit. ()

jahol 

všechny recenze uživatele

Jako celek svěží a příjemné a naštěstí tak hbité, že pachuť trapných scén, kterých je ve filmu poměrně dost, rychle vymizí díky dobrému fórku nebo herecké etudě. Hlavní dějová osnova je samozřejmě lehce předvídatelná, ale ve vedlejších linkách mě film párkrát docela dostal (skvělí "opraváři"). Jako oddechovka před plněním manželských povinností (po 23 letech manželství) vcelku optimální záležitost. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Film je natočen na motivy knihy "All the Way" od Andyho Behrense. (Dlee)
  • Revolver v závěrečné scéně je 6ti ranný Colt Python ráže .357 Magnum. Jeden z nejsilnějších revolverů vůbec. (c.tucker)
  • Potom, co Iana trefí horké víčko od nádobky na chladící kapalinu v motoru, má Ian vypáleno na čele "HOT". To je ale nesmysl, správně tam má být zrcadlově vypáleno "TOH". (c.tucker)

Reklama

Reklama