Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Ze začatku to vypadalo na další teenagerovskou ne moc dobrou komedii plnou trapren, nakonec se vytáhlou ve velmi slušný mix Road Tripu a Eurotripu s více, či méně zajímavými sekvencemi. Kultura Amishů byla velice přínosná pro film a velice vtipná, Seth Greene zaválel, jinak i tři mladí hlavní hrdinové docela obstáli ve svých rolích a celkově příjemná věcička co nenaštve. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě klasická, předvídatelná teen-comedy o cestě nesmělého panice za vytouženým "zásunem". Avšak tentokrát v mnohem lepším provedení, ve kterém se tvůrci nebojí přitlačit na pilu ale na druhou stranu se snaží tvářit v rámci možností reálně a nelijou na hrdiny zbytečné litry tělních tekutin. K výsledné velice dobré zábavě přispívá výborný výběr herců, kde svým výkonem překvapí hlavně James Mardsen a některé opravdu povedené a vtipné scény. Jen ta necenzurovaná verze, kterou jsem viděl je přehnaně dlouhá a přitažená (nejen) za vlasy. ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Až na pár zbytečných nechuťáren vlastně docela příjemný překvapení. Hlavní ženská hrdinka se mi líbila, což je u podobných filmů základ, druhý dva klucí sympatičtí blbbouni, super kára a skvělé vedlejší postavy, často doslova geniální (Amish Seth Green). Já si prostě na podobné filmy celkem potrpím, Sex Drive se tedy vedle Eurotripu a Prciček řadí do mé guilty pleasure skupinky teenage odpaňicovacích komedií. ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Doporučení na začátku unrated verze působí stejně směšně, jako okénko na pornostránkách oznamující jejich věkové omezení... Koho to zajímá? Kdo by dal na to doporučení a stáhl nejdřív cenzurovanou verzi? :D Ale dobře no... po zhlédnutí mám vážně pocit, že bych si vystačil i s rated verzí. Bez těch prostitutek, co sehnali někde na parkovišti a nesmyslně se promenádovali nahé na obrazovce, bych se vážně obešel. Nakonec největší kočka ve filmu je ta, která neukázala ani "blbé prso", za to ukázala charakter - a to mluvím o Felicii. Zkrátka největší plus tenhle film má za výběr hlavních postav, hlavně tedy za Felicii a za Lanceho. Není to zrovna film roku, ale já se většinou bavil a mám takový pocit, že bych to chtěl vidět znovu - třeba s přáteli při pití nějakého zázračného nápoje :) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Neskutečnej zvláštňák. Na jedný straně prcičkovskej humor, na druhý straně crazy humor a pak ještě fousáč se svým suchým humorem, který opravdu co hláška, to zásah. Ovšem neřekl bych, že se jedná o čirou srandózu. Z filmu je v určitých momentech cítit v chování dvou hlavních hrdinů opravdovost. No řekněte kluci, nehonili jsme se alespon jednou za kdekajakou pipinou a neviděli holku vedle nás. Nebo nepřáli jsme si někoho za svou holku nebo za svýho kluka, ale pro naší nesmělost jsme se to báli vybalit ? Nechovali jsme se v určitým věku jako ten brejlatej vohnout ? Fak super ! A to nepočítám toho nádhernýho Pontiaca, kdo by takovýho čtyřkolovýho frajera nechtěl řídit, když jede balit holky, že ano chlapci ? Tohle je prostě road movie s velmi kvalitním motorem. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu je překvapivé množství speciálních efektů, což si vyžádala skutečnost, že byl natočen na Floridě. Většina těchto speciálních efektů zahrnovala odstranění palem v pozadí. (veronikajel)
  • V Americe vyšla na DVD "necenzurovaná" o 20 minut delší verze. Během celého filmu se po okolí náhodně procházejí polonahé slečny. (Pumiiix)

Reklama

Reklama