Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie, která si jde od začátku za svým...ano, bude to často hodně trapné, ale i tak se budete za břicho popadat :D a někdy Vám přijde, že je tam opravdu už moc těch nechutností (například určité zvuky), ale celkově je to nadprůměrná komedie. Půl hvězdy za Unrated verzi, která je hlavně zajímavá na tomhle filmečku. Marsden si svoji roli užíval :-). ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Až na pár zbytečných nechuťáren vlastně docela příjemný překvapení. Hlavní ženská hrdinka se mi líbila, což je u podobných filmů základ, druhý dva klucí sympatičtí blbbouni, super kára a skvělé vedlejší postavy, často doslova geniální (Amish Seth Green). Já si prostě na podobné filmy celkem potrpím, Sex Drive se tedy vedle Eurotripu a Prciček řadí do mé guilty pleasure skupinky teenage odpaňicovacích komedií. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Špatná napodobenina deleko víc provařených Prciček a jím podobných komedií. Nepřišlo mi to vtipné. Nějak jsem prostě nedokázala vypnout a bavit se. Zřejmě se už nedokážu asi naladit na tenhle typ šíleností. Možná jsem také brala asi všechno moc vážně, což je další možnost. Jediné, co se mi ve filmu líbilo, bylo to oranžové auto. Asi je něco špatně, když si z filmu odnesu pouze vzpomínku na auto. Na štěstí jsem Sex Drive viděla doma na compu, tak že nemusím litovat vyhozených peněz. Nevím, proč se tyto filmy vůbec točí. Někdo si potřebuje něco dokazovat, nebo co? Vlastně ani netuším, proč dávám tu jednu hvězdičku. Radši nebudu už dál nic psát nebo to sundám úplně. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Hlavní je se pobavit, aspoň to si říkám u komedií jinak bych se na ně nedíval. A to zde určitě platí, i když se zde najdou velké mouchy, ale to jsem hodil za hlavu. Sex Drive nabízí veliku porci vtipných scén a nějaké to dobrodružství a i trochu romantiky. Film má docela dobrý spád, tak těch 120 min dobře uteče. ( Hodnocení: 8/10 ) ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Mám velkou slabost pro pubertální humor a takovýchto filmů by rozhodně mělo být více, v úvodní scéně se dočkáme prcičkového odkazu, ale pak již Sex Drive kráčí svojí road teen comedy cestou, která je navzdory a někdy i díky předvídavosti většiny gagů a událostí velmi zábavná a vlastně i pravdivá, nikdy se nepřekročí hranice demence a závěrečná scéna na parkovišti je prostě masakrální. Vhodný výběr vedlejších postav, zejména amišský sarkastický opravář aut mě dostával. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Poté, co Ezekiel a Lance zastaví s povozem na silnici vedle Iana a Felecie, auto "Judge" zabrzdí, jako by ho někdo řídil. Ale v předešlých záběrech nikdo do auta nenastoupil. (c.tucker)
  • Dva asistenti výroby strávili dva dny věšením všech bot na strom, na který pověsili boty v celkové hodnotě 1 000 amerických dolarů. (veronikajel)
  • Trojice jezdí ve sportovním autě z roku 1969 z třídy tzv. "muscle cars" (silná americká auta). Jedná se o model 1969 Potiac GTO Judge s motorem V8 (osm válců), s výkonem cca 300 koní a objemem 6250 ccm (prostě 6,3l). Rex (James Marsden) jezdí na motorce Honda CR 125 R. (c.tucker)

Reklama

Reklama