Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie, která si jde od začátku za svým...ano, bude to často hodně trapné, ale i tak se budete za břicho popadat :D a někdy Vám přijde, že je tam opravdu už moc těch nechutností (například určité zvuky), ale celkově je to nadprůměrná komedie. Půl hvězdy za Unrated verzi, která je hlavně zajímavá na tomhle filmečku. Marsden si svoji roli užíval :-). ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Je to prostě úlet ve stylu Prciček, kterej mam moc rád. Jasně, někdo si tu může stěžovat na nulouvej příběh nebo nedostatečně svostnou režii či nulovej přesah a podobný píčoviny, který u filmů jako tenhle nehrajou žádnou roli. Od první do poslední minuty jsem se skvěle bavil. Pestrost vtipů a scének je tu perfekní. Ale na pět hvězdiček tenhle film posouvaj hlavně vedlejší postavy v čele se skvělym Marsdenem (jehož postava má ve finále menší rozuzlení, který jsem teda prokouk' už na začátku filmu :)) ), ale taky amišem Sethem Greenem nebo vandrákem Davidem Kroechnerem. Jak jsem psal, já se bavil naprosto skvěle a všem, co maj tyhle filmy v lásce to doporučuju a všem, co filmy tohodle rázu nemaj rádi prosím, aby na to radši nekoukali, protože si Sex Drive rozhodně zaslouží víc jak 65%. ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, které si na nic nehrajou. Proto mě překvapil Sex Drive - čistá teen road movie od puberťáků pro puberťáky. Nevím jak kino-verze, ale v té UNRATED se dočkáté všeho - aktuálních fórů, fekálního humoru, nádherných (nahých) slečen, sexu... No prostě vše co bere puboše je na svém místě, snímek drží skvěle pohromadě a ani chvíli nenudí... Nemám proč nedát 3 hvězdy. I refuse to be embarrassed by a car that looks like a Trapper Keeper. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Už podle názvu se nedá čekat žádná velká scenáristická paráda, ale na druhou stranu je to dobrá příležitost pro stupidní humor, se kterým jsem nikdy neměl problém. Přijde mi škoda, že to bylo poměrně natažené, ale většina vtipů funguje dobře a k tomu to má taky překvapivě dobrý morální přesah, takže čtyři hvězdy zaslouženě. 75% ()

sharky 

všechny recenze uživatele

In memory of our friend José Duarte...and his fabulous balls. 4 velký hvězdy za unrated verzi. Parodie na americky ratingy, kde muze strikat krev na vsechyn strany, ale nesmi by tvidet ani kotnicek se povedla. Bezucelna nahota v kazdy davovy scene je dobra odpoved a i bez ni musi byt dobra rated verze...Pribeh sam je sice hodne ohranej, na druhou stranu s vybornou hudbou, s par zivotnimi pravdami a v podani dobrych hercu v hlavnich i mensich rolich. Jen jsem moc nechápal, jak moh hlavni hrdina chtit jen na chvilku nejakou jinou nez Amandu Crew. Ona je taky fabulous;-) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Během své "velmi trapné údalosti" na pódiu je Ian natočen na mobil a snímek do 2 min odeslán na YouTube.com, kde ho shlédne 5 285 770 diváků. Video ohodnotí 171 171 uživatelů a dostane 4/5 hvězdiček. Datum odeslání je 14. srpen neznámeho roku. Záběr trvá 41 sekund a nick odesílajícícho/točícího herce je "creepyguywithphone1324". Toto video opravdu na Youtube.com najdete, včetně podobně jmenujícího se uživatele. (c.tucker)
  • Dva asistenti výroby strávili dva dny věšením všech bot na strom, na který pověsili boty v celkové hodnotě 1 000 amerických dolarů. (veronikajel)
  • Revolver v závěrečné scéně je 6ti ranný Colt Python ráže .357 Magnum. Jeden z nejsilnějších revolverů vůbec. (c.tucker)

Reklama

Reklama