Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Neskutečnej zvláštňák. Na jedný straně prcičkovskej humor, na druhý straně crazy humor a pak ještě fousáč se svým suchým humorem, který opravdu co hláška, to zásah. Ovšem neřekl bych, že se jedná o čirou srandózu. Z filmu je v určitých momentech cítit v chování dvou hlavních hrdinů opravdovost. No řekněte kluci, nehonili jsme se alespon jednou za kdekajakou pipinou a neviděli holku vedle nás. Nebo nepřáli jsme si někoho za svou holku nebo za svýho kluka, ale pro naší nesmělost jsme se to báli vybalit ? Nechovali jsme se v určitým věku jako ten brejlatej vohnout ? Fak super ! A to nepočítám toho nádhernýho Pontiaca, kdo by takovýho čtyřkolovýho frajera nechtěl řídit, když jede balit holky, že ano chlapci ? Tohle je prostě road movie s velmi kvalitním motorem. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Tak o tom že to je zábavné nieje pochýb, ale niečo my tam tam chýbalo, aby som tomu mohol dať za 5*................... Soundtrack: 1. "Let's Get it Up" - AC/DC ,2. "Got You (Where I Want You)" - The Flys ,3. "The Moment" - X5 ft. Mr. Fang ,4. "Nasty Girl" - Nitty ,5, "All Shapes and Sizes" - The Lucky Stars ,6. "Time to Pretend" - MGMT ,7. "You Better Do Better Than That" - Candy Chase ,8. "Life is Beautiful" - Vega4 ,9. "Grand Theft Autumn/Where Is Your Boy" - Fall Out Boy ,10. "Message from Yuz" - Switches ,11. "Bang Bang to the Rock 'N Roll" - Gabin ,12. "My Perogative" - Bobby Brown ,13. "Cramming for College" - Pornosonic ,14. "Give Up?" - Hot Hot Heat ,15. "Danger Zone" - Kenny Loggins ,16. "Flying High" - Jem ,17. "Disco Inferno" - The Trammps ,18. "Atlantis" - Donovan ,19. "Can't Fight This Feeling" - REO Speedwagon ,20. "Life is Beautiful" - Vega4 ,21. "Porcupine Jacket" - Tramps and Thieves ,22. "I Don't Care" - Fall Out Boy , ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Ničim výjimečná předvídatelná tenn road movie, která si ale ani na nic víc nehraje a snaží se jen zabavit a to jí jde občas opravdu dobře. Krom toho 130ti minutová unrated verze je teda strašná úchylárna, kdy to scénáristi Sean Anders a John Morris pojali trošku po svým a místo aby se do děje snažili vložit nějaký kozy atd, tak tam jen tak do záběrů mimo jakejkoliv příběh, jakoukoli návaznost na nějakou situaci pouští nahý holky s pořádnejma melounama, což vlastně naznačili už scénkou na začátku a což je teda gut a vůbec mi to nevadilo, horší ale už bylo, že tam pouští i nějakou strašnou velkou černou klobásu, na kterou je většinou zaměřenej záběr a divák se může celkem nadlouho prohlídnout jak se houpe, teda jako né že by mě to strašně nezajímalo, ale přece jen bych uvítal menší výskyt. Ale na to že to mělo 130 minut a je to taková blboučká komedie, tak jsem se prakticky vůbec nenudil, by naopak sem se dokonce většinu času skvěle bavil ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

První půlka je hodně zábavná (např. chodící Kobliha s penisem), jenže v té druhé to jde do háje. Kříží se to romantikou, nereálností, přejetým a později i umláceným zvířetem (nenávidím ubližování zvířat) a dokonce i trapným závěrem s Ianovo bratrem, který po celou dobu filmu imitoval Stiflera (Wtf?!) ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

bláznivá teenagerská road movie, která nenadchne ani neurazí.. filmu dost škodí více než 2hodinová stopáž (viděl jsem Unrated verzi, před kterou mimochodem na začátku varují sami tvůrci), ale jinak je to v rámci žánru zábava dobrá :)) těm, co těmhle typům filmů moc neholdují, bych Sex Drive moc nedoporučil, určitě pak ne zmíněnou Unrated verzi.. moje hodnocení - průměr - 3* ... "-Promiňte. Tak nějak potřebujeme, abyste se vymočil do chladiče. -Sorry. Zrovna před chvilkou jsem si byl cáknout. Chcete, abych tam nasral?" :D ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Revolver v závěrečné scéně je 6ti ranný Colt Python ráže .357 Magnum. Jeden z nejsilnějších revolverů vůbec. (c.tucker)
  • Dva asistenti výroby strávili dva dny věšením všech bot na strom, na který pověsili boty v celkové hodnotě 1 000 amerických dolarů. (veronikajel)
  • Během své "velmi trapné údalosti" na pódiu je Ian natočen na mobil a snímek do 2 min odeslán na YouTube.com, kde ho shlédne 5 285 770 diváků. Video ohodnotí 171 171 uživatelů a dostane 4/5 hvězdiček. Datum odeslání je 14. srpen neznámeho roku. Záběr trvá 41 sekund a nick odesílajícícho/točícího herce je "creepyguywithphone1324". Toto video opravdu na Youtube.com najdete, včetně podobně jmenujícího se uživatele. (c.tucker)

Reklama

Reklama