Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Mix Prciček a Road tripu se ukázalo jako příjemná podívaná v podobě Sex Drive. Předvídatelná přiblblá teen komedie za nekončící cestou jednoho 18-ti ročního kluka a jeho přátel, za ukončením panictví, která má pár dobrých vtipů a Amandu Crew. Díky Amišům,Pánovi Koblihovi, Ianovu staršímu bratrovi a jeho nejlepšímu kámošovi se film u mě dostal na 4 hvězdy i když slabší. Učelem bylo pobavit za každou cenu a to se povedlo. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Soudě dle nehodnocené verze, s kterou si tvůrci vyhráli opravdu do sytosti, ať už prvnotním "rantem" na téma rozdílů theatrical / unrated verzí, když v průběhu filmu prostě projde záběrem nahá ženská (jen tak, vložená green screenem ještě k tomu), když je občas slyšet štáb, jak se řehtá nebo jsou slyšet výrazy jako "cut" a podobné prorážení 4. stěny. Navrch toho je tu pohodová road movie, zjednodušená, tak jak to v dnešní době bývá, ovšem nijak ochuzená o vtipné scény. Plus skvělý popis "friendzoned" statusu. A full-frontal-nudity je zde použita převážně k tvorbě vtipu, nikoliv k... no však víte. Oddychová komedie, svým způsobem protipól klasických nefekálních teenage komedií, kde to ovšem není na škodu. Road movie kvalitní, se správně různorodými postavičkami, ačkoliv některé jsou vyloženě stereotypní. Z ostatních bych vypíchnul hlavně Setha Greena jako správného Amishe a ty dva týpky, co se snažej nabalit každou holku co potkaj. Ty jejich dialogy jsou fakt humot. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Sex drive je vzácným úkazem mezi teenage komediemi. Dá se napsat, že kvalita se konečně po delší době do tohoto upadajícího žánru vrátila a nenapadlo by mě, že se to podaří tomuhle filmu. 18letý Ian (Josh Zuckerman) ještě neměl žádnou holku a už ho nebaví neustále poslouchat posměšky jeho bratra, že je buzík. Příležitost k vyvrácení těchto spekulací vidí v atraktivní, ale tajemné dívce Tasty (Katrina Bowden), se kterou se seznámil na netu. Ona po něm letí a nabídne mu sex, když za ní přes půlku států přijede, ale háček je v tom, že se nikdy neviděli, a co když dívka nemá čisté úmysly. Pro Iana to znamená tajně si vypůjčit auto od prudícího bráchy, na cestu přibalit dvojici nejlepších kamarádů a hurá za sexem a dívkou snů. Předností téhle svěží komedie je to, že inovuje zaběhaná schémata a vnáší do nich prvky, které spočívají ve změně charakterů postav, které by za normálních okolností fungovaly v tendenci očekávání. Znamená to tedy, že třeba obrýlený tlouštík (Clark Duke) je tu za playboye, anebo sexy kamarádka je pasována do role dívky, která má nouzi o muže. Humor už není tak oplzlý, ale spíš vyplyne ze situace, ve které se hlavní aktéři ocitnou, a je podáván nenásilnou formou. Spousta gagů je opravdu skvělých a trapnost jako by o sobě nedávala vědět, i když Seth Green trapný byl. Ovšem všichni herci hrají solidně, Josh Zuckerman je neokoukaný a nevtíravým výkonem si mě získal, stejně jako krásky Amanda Crew a Katrina Bowden v roli mrchy z internetu. Ian nakonec zasune a dobrá komedie s milou pointou v závěru, související s postavou Ianova bratra, kterého hraje James Marsden, je na světě. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Už podle názvu se nedá čekat žádná velká scenáristická paráda, ale na druhou stranu je to dobrá příležitost pro stupidní humor, se kterým jsem nikdy neměl problém. Přijde mi škoda, že to bylo poměrně natažené, ale většina vtipů funguje dobře a k tomu to má taky překvapivě dobrý morální přesah, takže čtyři hvězdy zaslouženě. 75% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Přijeď za mnou a budeš mít jízdu se vším všudy….. Je mu 18 a ještě neměl holku. Tak se z lidí stávaj teplouši. Ještě že má kámoše (zajímavá role pro C. Duke). Komedie, která pobaví a nesnižuje se ke zbytečným ,,vopruzárnám“. Prostě jde jen o to, vyvenčit brko. Dojde i na trapné situace, ale to k životu patří. A ti, kterým je tato komedie určená především, by mohli vrnět blahem. A včas zjistí, o čem ten chlapskej život opravdu je. PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Film je natočen na motivy knihy "All the Way" od Andyho Behrense. (Dlee)
  • V Americe vyšla na DVD "necenzurovaná" o 20 minut delší verze. Během celého filmu se po okolí náhodně procházejí polonahé slečny. (Pumiiix)
  • Během své "velmi trapné údalosti" na pódiu je Ian natočen na mobil a snímek do 2 min odeslán na YouTube.com, kde ho shlédne 5 285 770 diváků. Video ohodnotí 171 171 uživatelů a dostane 4/5 hvězdiček. Datum odeslání je 14. srpen neznámeho roku. Záběr trvá 41 sekund a nick odesílajícícho/točícího herce je "creepyguywithphone1324". Toto video opravdu na Youtube.com najdete, včetně podobně jmenujícího se uživatele. (c.tucker)

Reklama

Reklama