Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (142)

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Již dlouho jsem nebyl na filmu v kině, kde by byli takové děti v takových letech. Na tento film bych nešel, avšak dávali ho ve 3D a to poprvé v kině v Třebíči. Takovou kulturní příležitost jsem nemohl vynechat. A tak jsem se tam vydal. Sedl jsem si, otevřel jsem si jídlo a začal jíst. První co jsem zjistil bylo, že kvalita obrazu a prosvětlení nejde vyrovnat tomu v Praze. Začal jsem přemýšlet jaké by to bylo koupit si 3D brýle na počítač za 6 tisíc, když se teďka vyrábějí. Film je vskutku násherný. Pro děti jak dělaný. I když mi přišlo, že používá zcela jasné chytáky a vtipy, děti se celou dobu bavili. Dokonce jsem i slyšel komentáře. Peťo, viděl jsi tamten film? Jako bych tam seděl já. Kolem byli jakž takž znudění rodiče, hlavně že si to užívali děti. Říkal jsem si, proč jsme s rodičemi nechodili víc do kina. Vždycky to byl takový nezapomenutelný zážitek. U svých to musím změnit. Film probíhal a já se nestačil divit kráse. Zaujal mě hlavně ředitel mise Armstrong, který zakázal zabít či usmat šmouchy, protože jsou přece členy posádky. Tohle prostě děti muselo dojmout. Na závěr přišel Aldrin a slíbil, že v lodi ve skutečnosti nebyli žádní mouši, ani znečištění. Byl jsem rád, že to hnedka uvedl na pravou míru. Ale hned za tím byl snímek mouch za okýnkem, jakoby si z něj dělali srandu. Děti museli být hrdý, co jsme jako lidstvo zatím dokázali. A takhle jsme jim to nádherně přiblížili. Vzhledem k tomu pro koho to je dělané, tak je to špičkové. Zařadil bych to však dějem za Toy Story a Toy story 2. Čtyři hvězdy jsou optimální. ()

Eluin 

všechny recenze uživatele

Po stránce technické výborné - příběh ale nic extra, což ovšem u Imaxu je takovou klasikou :-). Co mě nejvíce na filmu štvalo bylo zobrazení ruských much jako největších ubožáků, kteří své jediné štěstí naleznou až v okamžiku, kdy pochopí, že daleko lépe jim bude na západě... Mňo, to přeci bývalo zvykem dělat ve filmech osmdesátých let, ne? Každopádně je to film primárně pro děti a pokud si děti odnesou do života takovéto postoje, tak to rozhodně moc dobře nebude. ... a to připomínám, že nejsem žádný fanoušek "ruského medvěda". Jinak musím říci, že jsem se docela i bavil, některé vtipy byly celkem povedené, jen škoda toho podivného závěru.... ()

Reklama

dereksmart odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná slátanina o tom,kterak hrdinné americké mouchy i přes zuřivý odpor zákeřných sovětských much na měsíc i zpátky doletět dokázaly... byl jsem v pokušení udělit jednu hvězdu za startující 3d raketu na začátku, ale nehodnotím technologii nýbrž tento "film" /šel jsem na něj z donucení, vždyť víte, děti../, takže za tu propagandu ubližující křehké dětské duši - jasný odpad ! ()

Niles 

všechny recenze uživatele

Cestu na mesiac som sa rozhodol pozrieť preto, lebo som už konečne chcel vidieť 3D film. A 3D, aj keď nie je žiaden zázrak, je tu najväčším plusom. Keby som to videl v 2D, asi by som išiel s hodnotením ešte nižšie. Príbeh, vtipy ani animácia totiž neoslnia, takže je to len priemerná rozprávka, ktorá sa v pamäti dlho neuchová. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

A tak jdu zase do kina. Tento rok už posedmé. Což si myslím, že je docela dobrý výkon:-) Na to, že je teprve začátek února. Tentokrát je to tento film. Byl jsem hlavně zvědavý, jaký budu mít z promítání zážitek, když mně pokladní dala nejen vstupenku, ale i 3D brýle. Byl jsem docela překvapen, poněvadž nikdy jsem film nesledoval v brýlích. Kdo by se nechtěl na Měsíc podívat. Myslím si, že asi každý z nás by si přál strávit alespoň hodinu na Měsíci. Bohužel, finanční náklady jsou v dnešní době velmi vysoké. A tak se tam může podívat jen nějaký arabský šejk:-( Všechno je jednou poprvé a tak ani mě nemohla minout 3D animace a brýle k tomu určené. Příběh je na ucházející úrovni. Nic moc. I když je spíše pro děti. Ruské mouchy se vydaly na Měsíc a prožijí veliké dobrodružství. Kdo by to byl kdy řekl, že tam budou létat nejen lidé, ale i pro mně velmi odporný hmyz, který lidem pije krev. Během děje se nedočkáte ničeho, co by vás mohlo překvapit. Za to 3D záběry se povedly a povím vám. S těmi brýlemi je to opravdu zážitek. Připadalo mi, že mouchy mám na dosah ruky. Občas jsem chmatal rukama a chtěl si na mouchy, nebo předměty sáhnout. Budete se cítit jako v jiném světě. A neustále budete nad něčím přemýšlet. Alespoň u mně to tak bylo. Musím pochválit technické detaily. Např. let raketou, nebo móda z 60. let patří mezi nejvydařenější. Nesmím zapomenout ani na velmi hezké zobrazení řídícího centra v Houstonu. A když kamera prolétala trávou, tak jsem skoro oněměl. Malou kaňkou na snímku je průměrný dabing. I ty dialogy mohly být lepší. Možná jsem udělal chybu, že jsem na film nezajel do pražského kina IMAX, které je jediné, kde si film 100% vychutnáte. Na závěr chci všechny upozornit, kdo film ještě neviděli a čekají na dvd rip. Nečekejte a běžte do kina. Cestu na Měsíc hodnotím horšími 4 hvězdami. A těším se, až se tam někdy, třeba v podobě mouchy podívám. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama