Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (142)

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší animák co jsem viděl! Spousta scén určených jen 3D efektu, takže ve 2D nuda. Všechny dialogy laciné a snad každá věta už musela padnout v nějakém filmu. Animace jednoduchá a hlavně vyloženě hnusná. Vtip na úrovni teletabís. Rozumu to má tolik, že by se z toho nic nenaučila ani ta moucha. Takže opravdu jen pro děti 3-6. Nikoho jinýho bych tím netrápil. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Velmi triviální, přímočarý příběh bez špetky napětí, obshující snad všechny myslitelné klišé. Dokonce ani ty mrňavé hmyzáky si nezamilujete, protože jim chybí i jen špetka rotomilosti, což pramení především z jejich hloupého chování. K tomu přidejte absenci jakéhokoliv humoru a jediné co vám zbude je zdařilá vizuální stránka prostředí (nikoliv postaviček). Možná je to tím, že jsem film neviděl v 3D verzi, ale myslím, že WOW efekt je už v tomto ohledu chvíli za mnou a upřednostním raději kvalitní příběh a zpracování. 40 % ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Většina animáků od Pixaru je dělána pro malé i velké publikum, tenhle ale v případě, že je vám víc jak 10, asi patřičně nedoceníte. Hrozně mi to připomíná všechny ty seriály, kvůli kterým jsem v šesti letech stávala o víkendu v sedm ráno. Hvězdička navíc za 3D zpracování, ze kterého mě tedy po deseti minutách šíleně bolely oči, a za krásně Sinatrovskou úvodní skladbu Fly Me to the Moon. ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Tú jednu hviezdičku ten film, má iba, preto, že po tom, čo na slovensku bolo zrušené jediné IMAX kino, a fascinujúci svet 3D akosi? zmizol pod zemský povrch toto je jediným potešením pre deti predškolského veku...Ja som ho zo sestrou absolvoval, stačilo. Príbeh o muchách, ktoré poletia na mesiac, však nemôže dokonale zaujaťako rozprávky od Pixaru aj napriek tomu, že na neho hľadíte cez červeno modré okuliare :) ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Už je to nejaký ten piatok, čo som dostával detské filmy a seriály na DVD a trailer na tento film bol na veľa z nich, a tak som mal česť tento film spoznať. Včera som sa rozhodol si to pozrieť. Muchy aj napriek tomu, že žijú pomerne jednoduchým životom a nemajú veľmi rozvinutú civilizáciu sa zaujímajú o politiku (napr. sovietske muchy nemajú radi tie americké). Na prvý pohľad to vyzerá, ako film pre deti, ale je tam celkom dosť vtípkov o ZSSR a celkovo o politike. Celkový dojem z filmu je celkom dobrý, aj keď som to nevidel v 3D. "My rusi nie sme takí hlúpi ako vyzeráme." 7/10  ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)
  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)

Reklama

Reklama