Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (142)

Terva 

všechny recenze uživatele

25.5.1961 John Fitzgerald Kennedy pronesl tuto památnou řeč : Jsem přesvědčený, že by Spojené státy měli napnout všechny síly, aby do konce tohoto desetiletí dopravily člověka na Měsíc a bezpečně zpět na Zem. A co hlavní hrdinové tohoto příběhu ? Jsme mouchy bzučíme, jíme a otravujeme lidi, co víc si od života přát ? Tak se pojďte ponořit do příběhu much, které chtějí dokázat více. Americká moucha chce prožít svůj Americký sen. Je to sen tří " bzučáků " o cestě na Měsíc. Průměrný kreslený film, který nezaujme ani svou 3D technologií, snad je záběry z Vesmíru a na Měsíci za něco stojí. Nejlepší na příběhu byl " tanec much ve stavu beztíže ". Na konci filmu promluví Colonel Buzz Aldrin, pilot Lunárního modulu Apolla 11...zkutečný, ne ten kreslený. Hudbu dělal Ramin Djawadi a bylo tam spousta hluchých míst. 24. července 1969 v 16 : 52 byla mise na Měsíc z lidskou i muší posádkou úspěšně zakončena. ...je to malý krůček pro lidstvo, ale velký skok pro režiséra Bena Stassena. ()

Eraserhead odpad!

všechny recenze uživatele

Nevyžaduji dokonalou pixarovskou animaci pokud je film zábavný. Tady nejen že je animace opravdu strašná, ale navíc je to hrozná nuda. Napadá mě snad jen Karcoolka, která měla taky dost hroznou animaci, ale pořád tam bylo několik vydařených fórů, které to vytáhly aspoň na průměr. Cesta na Měsíc je katastrofa po všech stránkách. ()

Reklama

HarlanWade 

všechny recenze uživatele

Tak tohle fakt ne. To už není film nepřístupný dospělým, ale komukoli od 5 let výš. Zřejmě došlo k záměně scénářů, protože tohle by mělo být vysíláno maximálně v TV Minimax, nikoli v kině a ještě ve 3D. A těch odkazů pro starší publikum, co by na prstech jedné ruky spočítal (Houstone, máme problém!, Straussův valčík v kosmické lodi) na tom vůbec nic nezmění. ()

dereksmart odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná slátanina o tom,kterak hrdinné americké mouchy i přes zuřivý odpor zákeřných sovětských much na měsíc i zpátky doletět dokázaly... byl jsem v pokušení udělit jednu hvězdu za startující 3d raketu na začátku, ale nehodnotím technologii nýbrž tento "film" /šel jsem na něj z donucení, vždyť víte, děti../, takže za tu propagandu ubližující křehké dětské duši - jasný odpad ! ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Velmi triviální, přímočarý příběh bez špetky napětí, obshující snad všechny myslitelné klišé. Dokonce ani ty mrňavé hmyzáky si nezamilujete, protože jim chybí i jen špetka rotomilosti, což pramení především z jejich hloupého chování. K tomu přidejte absenci jakéhokoliv humoru a jediné co vám zbude je zdařilá vizuální stránka prostředí (nikoliv postaviček). Možná je to tím, že jsem film neviděl v 3D verzi, ale myslím, že WOW efekt je už v tomto ohledu chvíli za mnou a upřednostním raději kvalitní příběh a zpracování. 40 % ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno