Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Sice nevím, co Clare na Henrym tak viděla, hlavně když měl tu nejhorší vlastnost, co muž má a to kdykoliv a nečekaně zmizet a vrátit se, no prostě někdy :o) Ale nemůžu si pomoc, Rachel si umí vybírat, nejdřív si mě dokázala získat v Zápisníku lásky a teď v tomhle. Problém je v tom, že v Zápisníku lásky byl ještě k sežrání Gosling, tady žeru jenom ji, pánové prominou. Cestování vem čert, nejdřív jsem to chtěla pochopit a v horším případě ubírat hvězdy, ale kašlu na to, jediné za co beru hvězdu je to, že ty nudle na rukávě si musím vyprat sama!! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době romantický film s pořádným nápadem. Nesmíte se sice moc šťourat v cestování časem, jinak se během pár vteřin zcvoknete, ale komu to vadí? Ideální film pro muže a ženy. Muži by se k Rachel McAdams také donekonečna vraceli a ženy by zase na cestovatele, jako je Eric Bana, vydržely čekat celý život zrovna tak jako Claire... To jsem se zase jednou nechal hezky dojmout. ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, ze kniha je opat raz lepsia ako filmove spracovanie, musim skonstatovat, ze Zena cestovatela v case je velmi solidne spracovane dielo po vsetkych strankach. Mna samozrejme najviac zaujal pribeh, hudba a hlavne herecke obsadenie, ktore sem sadlo ako prdel na serbel. Rachel a Eric standardne patria medzi mojich oblubencov a dufam, ze ich uvidim castejsie v podobnych zanroch, do ktorych sa nesmierne hodia. Co sa tyka pribehu, ten ja skutocne sladky az az, ale kedze mam vyhodu precitanej knizky, tak to beriem s rezervou a musim len pochvalit, ako sa s tym scenarista a reziser popasovali. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nevyužitý potenciál. Mohlo to byť celkom zaujímavé, spojenie romantickej drámy s mojim obľúbeným sci-fi prvkom cestovania v čase ma riadne navnadilo. Ale už po pár minútach som sa nestačil diviť pomerne vysokému hodnoteniu tu na čsfd. Samotné cestovanie v čase bolo zmätočné, nelogické, neúčelové a halabala odbité. Dej plytký a nudný, zaľúbenci sa po rokoch stretnú len aby potom žienka mohla pokorne vyplakávať a čakať na muža, ktorý si zatiaľ poletuje niekde v červej diere. Jeho jedinou starosťou je po každom "cestovaní" nájsť, ale častejšie ukradnúť šaty a zmiznúť späť ku žienke. Na konci prišlo niečo málo emócií, ale to už film nezachránilo. Jediné hodné uznania je Eric Bana, ktorý podal dobrý herecký výkon. Ale čudujem sa mu, že súhlasil s účinkovaním vo filme s tak hlúpym scenárom. Film ako taký patrí do smetného koša. 35/100 ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// +Rachel a Eric, sluší jim to spolu, námět, příběh -český dabing ten originální nenahradí, víc dramatické než romantické/// Popravdě čekal jsem větší pecku. Možná namlsanej seriálem Cestoval, ale možná to jen prostě nemá takové grády, jak jsem čekal. Námět je fantastický, výběr herců rovněž, ale je potřeba říct, že to není natolik fantaskní film, že by jste pořád měli otevřenou pusu a zároveň je to trošku náročnější snímek. Smál (bavil jsem se) jen při některých sci-fi eskapádách (vytratil se před svatbou, svatební nocí...). Pořád je to ale především drama o tom jak těžké to je mít normální život, když máte takovýto nemalí hadicap. Za zhlédnutí samozřejmě stojí./// Celkem 73%/// ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Do kin byl film poslán pod krycím jménem "The Meadow". (FilmFan24)
  • Soundtrack k filmu vydala firma New Line Records pouze ve formátu MP3 na internetových portálech Amazon a iTunes, na klasickém kompaktním disku v žádné zemi oficiálně nevyšel. (curfew77)

Reklama

Reklama