Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

k212 

všechny recenze uživatele

Utrpné ... na značně vyšší úrovni než knižní předloha (bestseller - asi nepobírám mainstream knihy, ale alespoň je to čtitelné v originále :), režijně unylé až odfláknuté, maximálně přeslazené, bez herecké šťávy, jediné, co zůstává je nápaditá dějová konstrukce. Bohužel to klasifikuji jako promarněný filmový čas. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Jsem cestovatel časem. Přišel jsem z budoucnosti a ještě se vrátím mnohokrát. Začalo to, když mi bylo šest..... Místo toho, aby navštěvoval cestovatel, navštíví cestovatele sličná Rachel McAdams, která toho ví víc než on a příběh velké lásky a muže zakletého v čase může začít. Ano, sci-fi, kde je tím hlavním a nejdůležitějším romantika. Řeší se tu obyčejné situace, jako potkávání sama sebe, nebo podvedení svým mladším já. A občas je to i úsměvné. Přesto jsem rád, že film dospěje do závěrečné třetiny, která je po úvodu tou nejzajímavější. A zábavnější. Jestli se dá za zábavu považovat slza v oku. Několik slz. Malá překvapení a dojemné okamžiky způsobují lehké pohlazení na duši, které mne ale nepřesvědčí dát hvězdy 4. Zato s povděkem kvituji fakt, že nahý člověk v křoví nemusí být uchylák, ale obyčejný cestovatel časem. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ** Víte že? Film vznikl podle knihy Audrey Niffenger ,,Žena cestovatele časem“ a jako výkonný producent je pod ním podepsán Brad Pitt? ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Zakletý v čase v sobě mísí romantický žánr se sci-fi, přičemž jako romance se dá s odhlédnutím od ozvláštňujícího prvku v podobě cestování časem označit za tuctovou záležitost a jako sci-fi zase funguje jen okrajově. On totiž ten nápad o manželovi, který díky genetické poruše, jejímž prostřednictvím cestuje v čase, se už v první polovině vyčerpá a pak už jen následují variace na různá shledání a opouštění propojené v tuctovou milostnou linku, kterou drží nad vodou hlavně sympatická ústřední dvojice – Eric Bana a Rachel McAdams. Samotný námět je velmi atraktivní, bohužel originální nápad zkřížit romanci s cestováním časem doplácí na to, že ta romance čistě spotřební záležitostí. Pánům nebude dělat problém ten film dodívat a dámy zaručeně dojme. Jako film na večer ve dvou funguje celkem dobře (ověřeno), ale nic extra to také není.65% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl romanťák, jak fusakle pro žirafu s odhalenou prdelkou Rachel jako velebonusem. Filmu rozhodně nemůžu upřít originalitu na poli sektoru pro romantické filmy, ale z toho nám zase pramení určitý legrační záamotky, ale co hlavně že Rachel je krásná i když začínám mít pocit, že pokud chlap neumí cestovat v čase, tak se u Rachel nečape. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Toľko veľavravných pohľadov, dotykov, bozkov a brutálnej dávky lásky, pričom ani sekundu nevyznievajú cukríkovo. Time Traveler's Wife má jednoducho svojské čaro, ktoré pohládza a zaberá, pri čom je úplne jedno ako veľmi absurdne vyznieva cestovanie v čase. Sila okamihov, významných stretnutí + vynikajúce herecké duo, z ktorého cítiť skutočné emócie ma tentokrát tak trochu "položili na lopatky".. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Premiéra snímku byla původně plánována už na rok 2008, ale studio se rozhodlo pro dotáčky, avšak představitel jedné z hlavních rolí Eric Bana si mezitím nechal oholit hlavu kvůli účinkování v restartu flimové série Star Trek. Čekalo se tedy, až mu opět dorostou vlasy, posléze pak také na "správné" roční období - dokončovací práce se totiž týkaly scén v zimě. Producenti z New Line Cinema se ale k důvodu odložení premíéry nikdy oficiálně nevyjádřili. (curfew77)
  • Film se natáčel v Kanadě, konkrétně v Torontu a v Hamiltonu (provincie Ontario). (curfew77)

Reklama

Reklama