Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex je duchovním otcem ambiciózního plánu ukrást nevypátratelné miliony, shromážděné v podzemí Londýnské devizové banky a čekající na svou poslední cestu, spálení. Lucky, Matty, Terry, Chubby, Norman a Jay tvoří pochybný gang zlodějů. Aby si vytvořili alibi, zaregistrovali se k letu anglických fanoušků na mistrovství světa do Německa. Místo aby prošli odjezdovou halou, vyrazí na parkoviště, nacpou se do dodávky mířící do centrálního Londýna, kde se okázale vydají přepadnout banku, aniž by si chránili nějaký východ. Neočekávaný obrat událostí překazí celý plán a najednou drží uvnitř 12 rukojmích a policie už je obklíčila. Mají dvě a půl hodiny na dokončení své akce a 70 miliónů liber k ukradení! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Mám rád zlodejské filmy, zvlášť keď sú dobre premyslené, jednoducho mať plán, ktorý počíta so všetkým. Vždy však príde niečo na čo nie sú zlodeji pripravený a o tom je náš film. S príchodom veliteľa zásahovej akcie je jasné, že je to mulo, ktorý to nezvládne. Na druhej strane som si nebol celkom istý osudom zlodejov, čo je skôr dobre. Film celkom slušne odsýpa, ale k takým veľkým filmom ako Heat, Mesto alebo Danyho jedenástka sa ani nepriblížil, takže iba priemer. 60%. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Možná jsem na film neměl náladu, každopádně mě otrávil hned začátek - blbý kecy o fotbale, strašný přízvuk (anglický mám rád, ale tohle bylo MOC), někteří zloději vyloženě nesympatičtí idioti. Plán na vykradení banky ok, s tím spokojenost, ale co z toho, když jsem valnou část filmu přetáčel. Přesto nezapomenu na 1 vtipnou nar´ážku na MS ve fotbale v Německu: "Přijede snad víc Angličanů než v 45." # příběh 5 | hudba 1 | humor 1 | akce 3 | napětí 1 | pustil bych si znovu 3 ()

Reklama

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Žádná velká kinematografie, nic objevného scénáristicky, žádná nová myšlenka. Nicméně to stejně hodnotím vysoko, neboť je to slušně natočená, britsky svižná a syrová, jednoduchá "bankovní loupež". Pěkné dialogy, vtipná ostrovní angličtina. Hodinu a půl jsem se dobře bavil. A v dnešní záplavě překomplikovaných a překombinovaných filmů velmi osvěžující! ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáci, Čistá práce a možná i Pořádná rána ... to jsou synonyma krimifilmů, ke kterým se s mírným přimhouřením oka může přiřadit i tento! ... Loupežné filmy se mi prostě líbí a i zde navozená atmosféra svým způsobem fungovala! ... Hanba (ve filmu zmíněnému) Spojenci, který přes áčkové herecké obsazení nedokázal vytvořit to, co tento snímek, vycházející rovnou na DVD! ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Ak by som sa na to vybral cez deň do kina a zaplatil vstupenku, potom by som mohol tvrdiť, že je to "lúpež za bieleho dňa". Totiž tento amatérsky kus, ktorému chýba v zátvorke "video film", je akýsi usoplený a chudobný bratranec filmu The Bank Job a s Dannyho jedenástkou určite nekope tú istú ligu. Scenár na papieri isto vyzeral dobre, no spracovanie je hrubé zrno. A herecké výkony? Tak to je iná bieda. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama