Reklama

Reklama

Mrtvá ruko, zaklepej

(festivalový název) (TV film)
  • Španělsko Mà morta, truca a la porta!

Obsahy(1)

Labyrint příběhů v městském mikrokosmu Barcelony, kde se v nevšedním knikhupectví prolínají lidské osudy ve svých citlivých bodech, aby je spojilo téma lásky, smrti a stárnutí, samoty, potřebnosti či zbytečnosti... [43. MFFKV 2008] (oficiální text distributora)

Recenze (5)

docmen 

všechny recenze uživatele

Film je složen z kratších příhod, dohromady spolu souvisejících, podobně jako čeští knoflíkáři. Souvisejícím tématem je smrt a také hra mrtvá ruko, zaklepej. Částečně je film prostoupen erotikou. Objevují se zde velice vtipné scénky. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Cenu pro největší filmový paskvil na MFF KV vyhrává... Mà morta, truca a la porta! Aha, on to je televizní film. Babkám s pletacími jehlicemi sjíždějícím odpoledne co odpoledne telenovely rovnou určený. S dodatkem, že babky musí mít morbidní smysl pro humor (ze závěrečné soulože jsem se oklepával hnusem). Několik vtipných situací, které nejsou nechtěné a směšné, by se ve filmu našlo, jenže zbytek - a vlastně celý film - je trágedie (houby komedie). Kondenzované zlo s nechutně pronikavým telenovelovitým odérem a jednou fešnou kolumbijskou uklízečkou, co vstane z mrtvých (rozhovor se sv. Petrem je ultimátní WTF). ()

bassator

všechny recenze uživatele

43rd KVIFF 2008 - ANOTHER VIEW - Jiný pohled, AUDIENCE AWARD - Divácká cena deníku Právo (Divácká cena: 1234) - 1.66/324 ()

Reklama

Reklama