Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta dětí na cestě za pokladem pirátů. Dobrodružný film s řadou triků a efektů podle námětu Stevena Spielberga. Parta dětí najde mapu, na které je vyznačen úkryt pokladu pirátů. Na cestě za zlatem musí zdolat řadu nástrah a vyváznout z mnoha nebezpečných situací. O zlato se však zajímá i skupina zločinců, která se chce dostat k bohatství jako první. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

Shit 

všechny recenze uživatele

Když sem si to pouštěl, tak sem ani netušil, že už sem to onehdá viděl, ale při břisním tanci cvaldy a záběrech na nemotoru sem si okamžitě vzpomněl a pak už se jen výborně bavil u tohohle rodinnýho dobrodružnýho filmu, kde jsou v dětských rolí dneska už docela dost známí herci jako Sean Astin, Josh Brolin nebo Corey Feldmann ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Další z nepochopitelných kultů, ke kterému odkazují dodnes některé filmy a seriály. Minulo mě to podobně jako jiný USA kult, Breakfast Club, a pokud je to možné, vytáčelo mě to ještě víc. Neustálé ječení skupiny mladých nesympatických kluků a dementní trojice záporáků + "roztomile" debilní ušaté monstrum, k tomu připitomělá zápletka a rádoby mysteriózní prostředí, na konci umělé dojetí. To je to, co dostanete. To mnou zmíněné ječení je tam opravdu pořád. Fakt pořád. ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Štvrťstoročie starý film, ktorý mojej pozornosti doteraz unikal a ja som si ho vychutnal, akoby mi bolo desať. To o niečom sakramentsky svedčí! (október 2016: no, a rovnako tak si to vychutnal aj môj práve 11-ročný syn. Chvíľami nedýchal, veľa sa rehotal, vyľakaný schovával za vankúš... Jedna - slovníkom súčasnej omladiny - mega-klasika!) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem o tomhle snímku slyšel a vím, že v Americe je hodně oblíbený, ale při jeho sledování jsem prostě neměl pocit, že se jedná o něco výjimečného. Ano, dětští herci jsou zde fajn, příběh je celkem zajímavě dobrodružný, jsou zde zajímavé nápady a Columbus jako scenárista potvrzuje svou sílu, ale já jsem z toho odvázaný prostě nebyl. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hlavným lákadlom tejto snímky môžu byť asi známi herci, ktorí sú tu veľmi veľmi malí. Hlavne skvelí herci súčastnosti Sean Astin a Josh Brolin, Dobrodružstvo tohto typu mám rád a ani mi nevadí, že sú to deti. Príjemná, uvoľnená prehliadka na popoludnie. musím uznať, že som sa celkom aj bavil. Ale nie až akoby som chcel. Snáď tomu napomohlo oprášenie chlapčenských snov. Je to svieži film s pomerne rýchlym tempom, efektami a trochu i humorom. Dokonca aj hudba je veľmi dobrá. Zábavná dobrodružná prehliadka, ktorá poteší hlavne tých, ktorí v sebe ešte stále skrývajú malé dieťa. Dobrodružná rodinná snímka pre celú hodinu. Podľa miestnych komentárov čítam, že sa jedná a celkom obľúbený film, ale ja som o ňom veru roky nepočul, dokonca som naň v živote nenatrafil v televízií. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (58)

  • Režisér Richard Donner se ve filmu obevil ve scéně, kdy rošťáci vylezáji z jeskyně, jako šedovlasý šerif, který s kolegy přijíždí na čtyřkolkách. (Don_Salieri)
  • Většinou se scény natáčely popořadě. Celková výroba trvala 5 měsíců. (mi-ib)
  • Jeff Cohen přiznal, že ve scéně, kdy se jeho postava přiznává Fratelliovím, si musel vzpomenout na smrt své matky, aby se opravdu rozplakal. (Dlee)

Související novinky

Oscaroví režiséři u Star Wars seriálu

Oscaroví režiséři u Star Wars seriálu

22.03.2023

Je to teprve pár dní, co se režijní duo známé jako The Daniels (Daniel Kwan a Daniel Scheinert) zasloužilo o Oscara za nejlepší režii a vlastně i nejlepší film na 95. ročníku udílení cen Akademie.… (více)

Zemřel Richard Donner

Zemřel Richard Donner

05.07.2021

Legendární režisér Supermana, Smrtonosné zbraně nebo Spiknutí Richard Donner zemřel ve věku 91 let. Smutnou zprávu přinesla jeho manželka, producentka Lauren Shuler Donner. Slavný tvůrce pocházel z… (více)

Vzniknou Rošťáci 2?

Vzniknou Rošťáci 2?

07.04.2014

Pokud vám film z titulku nic neříká, není to zas tak velké překvapení. Rošťáci Richarda Donnera (Superman, Smrtonosná zbraň) jsou obří klasikou spíš v zámoří, kde v osmdesátých letech nabrali podobný… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno